Mocro Maffia 3 cast: Achmed Akkabi onthult nieuw gezicht

Waar vele fans nog steeds rouwen om de (vermoedelijke) dood van Muis, die één van de hoofdrollen had in seizoen 1 en 2, belooft regisseur Achmed Akkabi ons nieuw talent in de Mocro Maffia 3 cast. Na een beetje speurwerk van Dikke Titels blijkt dat er minimaal twee grote, nieuwe rollen in de serie te zien zullen zijn. Eén van deze personages wordt vertolkt door de Belgische rapper en acteur Saïd Boumazoughe, die we kennen uit de film Patser.

Rapper Saïd Boumazoughe in Mocro Maffia 3 cast

Saïd Boumazoughe is in België bekend geworden met zijn hiphopcollectief NoMoBS, zijn artiestennaam is Eazy Lo. In 2018 vertolkte hij de rol van Volt in de film Patser, waarin ook Ali B. te zien is. In juli van dit jaar deelt Boumazoughe een kiekje op Instagram, waarop te zien is dat hij met Achmed Akkabi op een terrasje zit, met de mysterieuze beschrijving: “Great things never come from comfort zones 🤐👑 #tawmaat4life #twatoun #mocromaffiadeserie #amsterdamantwerpconnection” Begin oktober deelt hij een groepsfoto met collega-acteur Walid Benmbarek en met film directors van MM3., waaruit blijkt dat hij onderdeel is van de Mocro Maffia 3 cast.

https://www.instagram.com/p/CGAMGkTHkdc/?utm_source=ig_web_copy_link

Wie zien we nog meer in seizoen 3?

Wie dus in ieder geval in de Mocro Maffia 3 cast zit is Adil (Walid Benmbarek). De Paus, Tata, Romano, Potlood en Taxi leven ook nog. Muis en Mo (de show) vermoedelijk niet meer. Maar hiervoor komt wel nieuw talent in de plaats. In Insta Stories geeft Achmed Akkabi een klein tipje van de sluier. “Als jullie me een beetje kennen, dan weten jullie: new season, new talent!” Hierbij post hij een foto van een jongen met donkere krullen, wiens gezicht verstopt is achter een gifje. 

Leestip: Overleeft Oussama Ahammoud (Muis) Mocro Maffia 2?
Leestip: Wie is wie in Mocro Maffia?

Mocro Maffia 3 cast Achmed Akkabi onthult nieuw gezicht

Wanneer verschijnt Mocro Maffia 3 op Videoland?

Over de releasedatum kan Akkabi geen uitspraken doen. Hij laat weten dat Videoland deze bekend zal maken. “In een non-Covid wereld was je nu MM3 aan het kijken 🙁 We zijn al wel begonnen in de edit, als dat een geruststelling is”, aldus de regisseur van Mocro Maffia de serie.

Wraak voor Youssef Lkhorf in vervolg op Mocro Maffia

Bestel Wraak (Mocro Maffia 2, het boek!) nu voor € 21,99 op Bol.com. Voor 23:00 uur besteld = morgen in huis!. Een gruwelijke aanrader!