Mocro Maffia 2: de eerste beelden!

Fans hebben er even op moeten wachten, maar vanaf 2 april is Mocro Maffia 2 te zien op Videoland. Achmed Akkabi kruipt opnieuw in de huid van ‘De Paus’ en Mandela Wee Wee in die van gezworen vijand ‘Romano’. Wie goed zoekt, kan de eerste beelden al online checken. Ik heb ze voor je verzameld.

Muis Mocro Maffia 2
Acteur Oussama Ahammoud als Muis

Release Mocro Maffia 2

Vorige week, op de dag dat Badr Hari en Rico Verhoeven tegenover elkaar stonden in de ring, postte Achmed Akkabi een video van een stare down tussen ‘De Paus’ en ‘Romano’. Akkabi is één van de hoofdrolspelers én bedenkers van de serie. In de video wordt de releasedatum van Mocro Maffia 2 bekendgemaakt: 2 april 2020.

Lees ook: Gwenette Martha, Benaouf A – wie is wie in Mocro Maffia?

https://www.instagram.com/p/B6U8IapFtyu/

Oussama Ahammoud en Bilal Wahib

Oussama Ahammoud (Muis) en Bilal Wahib (Mo-de-show) zijn er ook weer bij in seizoen 2 van de populaire Videolandserie. De Amsterdamse ‘broers van andere moers’, die inmiddels ook razend populair zijn op Instagram, geven al een paar kleine sneak peeks in hun posts. Zo kondigen ze samen vanaf de set de releasedatum aan en post Bilal een snap shot, die van de set van Mocro Maffia 2 lijkt te komen. Bilal vraagt zijn volgers namelijk om een caption te verzinnen bij de video, waarop collega-acteur Walid Benmbarek reageert met: “Wajaauw Adil komt”. En hij kan het weten! Walid kruipt in het tweede seizoen van Mocro Maffia weer in de huid van Adil, de rechterhand van bad guy Romano.

https://www.instagram.com/p/B6VXa9QAs5O/
https://www.instagram.com/p/B6qgmjslwXg/

Het script van Mocro Maffia 2

De opnames van Mocro Maffia 2 zijn afgelopen zomer van start gegaan. Dit maakte acteur Robert de Hoog in juli bekend met een post in Insta Stories. Veel castleden hebben de afgelopen weken nog hard aan hun teksten gewerkt, getuige de foto’s op hun socials.

Lees ook: Wraak voor Youssef Lkhorf in het vervolg op Mocro Maffia

https://www.instagram.com/p/B2OkjSAolXD/
https://www.instagram.com/p/B1bYgY7oq58/
https://www.instagram.com/p/B1a4CAJls8F/

De serie

Mocro Maffia is een misdaadserie, bedacht door Achmed Akkabi. Feiten zijn deels gebaseerd op het gelijknamige boek van Wouter Laumans en Marijn Schrijver. Het verhaal speelt zich af rond drie beste vrienden: Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het ‘grotere werk’. In no time domineren ze de cocaïnehandel in Amsterdam. Maar door jaloezie valt de vriendengroep uiteen, waardoor de mannen lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Seizoen 1 van de serie verscheen in oktober 2018 op Videoland, seizoen 2 komt op 2 april 2020 uit.