Lil Kleine in The Voice: een flinke dosis humor

Nederland kent hem vooral van zijn dure horloges, sigaren en champagne. Vanaf 2 november zie je Lil Kleine in The Voice of Holland. De onderlinge competitie tussen de coaches is heftig dit jaar. Lil Kleine brengt naast een flinke dosis enthousiasme en humor ook een lading aan kennis, gouden platen, en nummer 1-hits met zich mee.

Lil Kleine in The Voice

Met zijn laatste nummer 1-hit Verleden Tijd verbrak Lil Kleine samen met Frenna het Nederlandse Spotify record voor de meeste streams in 24 uur. Dit betekent dat het niet meer zo vanzelfsprekend is dat al het raptalent voor de langstzittende coach, Ali B, kiest. De rapper en succesvolle artiestenmanager barst van de positieve energie en haalt veel talent binnen met zijn vlotte babbel en unieke verleidingsskills, maar wacht nog steeds op zijn eerste overwinning. De grote winnares van vorig seizoen – Anouk – wil niets liever dan haar titel verdedigen. In de zoektocht naar talent is ze nog steeds even kritisch en eerlijk. Waylon – die twee jaar geleden wist te winnen – had vorig jaar geen talent meer over in de finale. Dit jaar is hij erop gebrand daar verandering in te brengen.

Lil Kleine in The Voice - groepsfoto jury

50.000 euro + een clip in Zuid-Afrika

In zeven afleveringen met Blind Auditions stellen de coaches hun teams samen die in de daaropvolgende Battles gehalveerd worden. Nieuw dit seizoen is dat ook bands meestrijden om de felbegeerde titel. In The Knockouts bepalen de coaches met welke drie talenten zij de liveshows in gaan. De winnaar van The Voice of Holland wint dit jaar, naast een platencontract, 50.000 euro en mag een clip opnemen in Zuid-Afrika.

Meest muzikale familie van Nederland

Ook online valt er dit jaar weer genoeg te genieten van extra The Voice-materiaal. Naast de welbekende RedRoom app, waarin de thuiscoaches weer hun stem kunnen laten horen, gaan The Voice en Vodafone samen op zoek naar de meest muzikale familie van Nederland in The Voice Family. In deze nieuwe online zangcompetitie kunnen families, of bijvoorbeeld vriendengroepen of collega’s, hun muzikale talent laten horen. Hun audities worden uiteraard van eerlijk commentaar voorzien door de coaches en iedere week is een nieuwe aflevering te bekijken via thevoiceofholland.com en de RedRoom app.

Vanaf vrijdag 2 november om 20.30 uur bij RTL 4