Influencers Nederland gezocht? Laat ze pitchen op LinkPizza

Influencers Nederland, het kan een lastige zoekopdracht zijn als je een specifieke doelgroep wil bereiken met jouw merk. Waar begin je dan? Op YouTube, Instagram? Sja, daar vind je geen geschreven content of een mix van tekst en beeld. En hoe kies je de juiste publisher uit al dat aanbod? Op LinkPizza!

Content marketing voor adverteerders

LinkPizza is een platform voor publishers en adverteerders. Een soort Marktplaats voor branding. Het overzichtelijke dashboard zorgt ervoor dat werken aan je bereik een fluitje van een cent is. Bouw je merk verder uit en vergroot de naamsbekendheid met relevante content voor je doelgroep. Publishers promoten de geschreven artikelen op hun eigen kanalen (website en social).

Hoe werkt LinkPizza?

Influencer Nederland - hoe werkt LinkPizza

Laat bloggers pitchen

LinkPizza werkt simpel en snel. Je schrijft je gratis in en maakt een campagne aan. Hierin vermeld je alle vereisten, zoals het aantal woorden en links en het minimale bereik van een website die mogelijk over jouw product gaat schrijven. De campagne is vervolgens te zien in het campagne-overzicht van de bloggers. Zij kunnen vervolgens pitchen om jouw klus binnen te halen. In zo’n pitch vertelt een publisher op welk kanaal hij voor je wil schrijven, hoeveel hij hiervoor vraagt en wat de insteek van het blog wordt.

Influencer Nederland LinkPizzaCheck het bereik

Voor jou als adverteerder is ook de Domain Authority (MOZ) en Trust Flow van het kanaal van de pitcher zichtbaar. Dit geeft het bereik en de betrouwbaarheid van de website aan. Zie je een samenwerking wel zitten? Dan kan je de pitch met één klik op de knop accepteren. Het kan ook zijn dat je het bod te hoog vindt. In zo’n geval kan je als adverteerder een tegenbod doen en deze toelichten in het tekstveld. Zijn jullie eruit? Dan verandert de status van de opdracht in ‘Creatie’ en gaat de blogger voor je aan de slag.

Publicatie in the pocket!

Na het schrijven, volgt de oplevering. Deze wordt eerst gestuurd in de vorm van een previewlink in het dashboard. Preview akkoord? Dan wordt het artikel gepubliceerd en volgt de facturatie. Al deze stappen gaan automatisch na een simpele bevestiging in jouw persoonlijke LinkPizza overzicht.

Adverteren voor clicks en leads

Bekende merken als Amazon, Albert Heijn, Asos, Bol.com, Bijenkorf, Costes, Douglas, Hunkenmoller en WE werken al met LinkPizza. Wil je niet alleen met content werken, maar ook met vergoedingen per click en lead? Ook dan is LinkPizza super handig. Bloggers kunnen een plugin downloaden die ervoor zorgt dat elke link die zij in hun teksten gebruiken wordt gedetecteerd. Is het een url van een aangesloten adverteerder, dan wordt er standaard een uitgaande link aan gehangen. Ook eerder gepubliceerde content op de website van de publisher wordt gescand en voorzien van uitgaande links naar adverteerders. Geweldig voor je linkbuilding en voor je sales!

Influencer Nederland via LinkPizza

SEO tekstschrijver MarloukSocial advertising uitbesteden of trainen

Instagram, Facebook, LinkdIn: je snapt het wel, maar iemand anders is er nét even iets beter in? Dan is social advertising uitbesteden verstandig. Ik – Marlouk – help je graag met likes verzamelen. Het is ook mogelijk om een social media training te boeken, waarbij ik op kantoor langs kom om kennis te delen.

Contact

 

Lees ook:

Instagram jongerenmarketing – Deze story is lit