Hoe Yvonne Coldeweijer een succesvolle juicevlogger werd

De naam Yvonne Coldeweijer gonst al een tijdje door Hilversum. De 35-jarige blondine heeft haar eigen juicekanaal op YouTube: Life of Yvonne. Hierop onthult ze sappige verhalen die mainstream media liever vermijden. Marco Borsato, André Hazes, Glennis Grace, Lil Kleine, Samantha Steenwijk, Danny de Munk: niemand ontkomt aan de juicy verhalen van Yvonne, waardoor ze inmiddels een nachtmerrie is voor vele BN’ers. Toch begon ze ooit heel anders, namelijk als presentatrice Keet van Telekids. Hoe ging Yvonne van kindericoon naar juicevlogger? Een bio.

Haar eerste stappen in Hilversum

Ariel in The Little Mermaid musical

Yvonne Coldeweijer heeft heel wat in haar mars en dan bedoelen we niet alleen de connecties die ze heeft om bekende Nederlanders aan de schandpaal te nagelen. De zo onschuldig ogende blondine is presentatrice, zangeres, actrice en youtuber. 

K2 zoekt K3

Ze begon haar carrière in 2009, toen ze deelnam aan aan het televisieprogramma K2 zoekt K3, een talentenjacht waarin meidengroep K3 op zoek ging naar een nieuwe zangeres. Hierin kwam ze helaas niet verder dan de liveshows.

Keet!

Een jaar later ging een nieuwe deur voor haar open en werd ze onder de naam Keet het gezicht van TeleKids. Onder dit alterego bracht Yvonne 2 albums en 5 singles uit, waaronder Superkeet! en Big splash.

Musicals en films

In 2012 en 2013 schitterde ze zelfs nog even in het theater en op het witte doek: in de musicals: Wicked (als Glinda) en The Little Mermaid (Ariël) en de films  De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter (de vriendin van Jack) Alvin en de Chipmunks: Chipwrecked (de stem van Zoë) en Ted en de schat van de mummie (Sara Lavroff).

Haar verdere televisiecarrière

In 2013 besloot Coldeweijer te stoppen als Keet. Wat volgde waren kleinere rollen. Ze nam een duet op met Thomas Berge, Wat ik voel voor jou, maakte deel uit van de jury van het Junior Songfestival en presenteerde het programma Campinglife. In 2017 was Yvonne te zien in seizoen 17 van Wie is de Mol?.

De exen van Yvonne Coldeweijer

Yvonne’s liefdesleven is net zo turbulent als haar carrière. 

Ben Saunders

In 2012 had ze korte tijd een relatie met Ben Saunders, die we kennen van het eerste seizoen van The Voice of Hollansd. Die relatie strandde al na enkele maanden. Yvonne deed hierover in 2019 een boekje open. Volgens haar vluchtte Ben in drank en uitgaan toen zijn zangcarrière na The Voice niet van de grond kwam.

Nicky Romero en Nathan Daly

In 2013 datete ze met dj Nicki Romero, maar dat liep niet op iets serieus uit. Wat volgde was een relatie met de Australische rugbyspeler Nathan Daly, maar ook dit bleek geen goede man voor Yvonne. De bekende sporter bedroog haar met 7 anderen, zo onthulde Coldeweijer in haar juicevlog. 

Pim??

In 2019 eindigde haar relatie met ene Pim, over wie verder weinig bekend is. Dit is voor zover we weten haar laatste ex.

Life of Yvonne op YouTube

In 2015 gooide Coldeweijer het over een andere boeg en nam ze het heft in eigen handen als presentatrice. Ze startte haar eigen YouTubekanaal: Life of Yvonne. Hierop presenteert ze onder haar alterego Albertina Verlinde sappige roddels over bekende Nederlanders. As we speak heeft ze al bijna 100 video’s gepost en een publiek van 169.000 volgers opgebouwd.

In Life of Yvonne had de 35-jarige blondine o.a. scoops over Lil Kleine die zijn vriendin Jamie Vaes mishandelde, Glennis Grace die met een knokploeg door de Jumbo in de Amsterdamse Jordaan raasde, Danny de Munk die seksueel overschrijdend gedrag zou hebben vertoond en over de liefdesperikelen van André Hazes.

Yvonne doet niet aan hoor en wederhoor, zoals mainstream media dit wel doen, omdat BN’ers volgens haar toch altijd ontkennen en liegen. Haar bronnen geeft ze niet prijs, want dan kan ze haar kanaal volgens eigen zeggen wel opdoeken.

Leestip: Samenwerken met influencers? Zo doe je dat als bedrijf!

De webshop van Yvonne Coldeweijer

Life of Yvonne Stardust

Naast haar eigen juicekanaal, heeft Yvonne Coldeweijer ook een webshop: haar Life of Yvonne Stardust shop. Hierop verkoopt ze kleding en sieraden en staat ze zelf model. 

De shop kwam al meerdere keren onder vuur te liggen. De items zouden te duur zijn voor de kwaliteit die je krijgt én Yvonne werd beticht van het doorverkopen van items van AliExpress. Zo bood ze sneakers voor 70 euro aan, die voor twintig euro op AliExpress staan. En zouden 14 karaats gouden oorbellen helemaal niet van goud zijn, maar nepperds die voor slechts 1 cent te koop zijn bij AliExpress terwijl Yvonne ze aanbood voor 50 euro.

In 2017 werd de blondine aangeklaagd door Chanel, omdat ze zonder toestemming powerbanks verkocht met het logo van het Franse modemerk. Chanel eiste 300 euro juridische kosten, een schadevergoeding van 1.500 euro en alle nettowinst die Coldeweijer had gemaakt op de items. Yvonne maakte excuses en trof een schikking, waarna ze alleen een boete van 300 euro en de winst die ze had gemaakt hoefde te betalen.