Goede Tijden viert 6000e aflevering met GTST minifilm

Een reis naar Lapland zou een onvergetelijk vrijgezellenfeest moeten zijn voor Amir, Anton, Rover, Daan, Rik en Bing. Maar dat loopt anders. Op vrijdag 5 april viert RTL4 de 6000e aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden met een speciale GTST minifilm.

GTST minifilm

De minifilm is anders dan een reguliere aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. Waar Café De Koning, Hotel De Rozenboom en de huiskamers van Meerdijk de gebruikelijke plekken zijn voor de bewoners en kijkers van de serie, speelt de minifilm zich af op bijzondere locaties, waaronder het ijskoude Lapland. De 6000e is een uniek verhaal voor de vaste kijker, maar ook te volgen voor diegenen die niet alle 5999 afleveringen hebben gezien die hieraan vooraf gingen.

Vrijgezellenfeest in Lapland 

De bruiloft van Amir en Sjors nadert. Voordat het zover is, verrassen Bing, Anton, Daan, Rik en Rover de aanstaande bruidegom met een reis naar Lapland voor zijn vrijgezellenfeest. De trip bevat alle ingrediënten voor het ideale vrijgezellenfeest. Inclusief een ontmoeting met een beeldschone vrouw, gespeeld door Sarah Chronis, waar ze allemaal diep van onder de indruk zijn en stuk voor stuk doen ze hun best om haar te imponeren. De sfeer slaat echter om en donkere wolken pakken zich samen als er een ongeluk plaatsvindt waardoor ze een helse zoektocht moeten starten in de snijdende kou…

De 6000e aflevering van GTST is op vrijdag 5 april van 20.00 uur – 21.00 uur te zien bij RTL 4 en een week eerder bij Videoland.