Gehackt op Videoland? Dit moet je doen!

Wachtwoord incorrect? Of zit er ineens een pincode op je account waar je niets vanaf weet? Dan ben je waarschijnlijk gehackt op Videoland. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren omdat je onvoorvoorzicht bent geweest en je wachtwoord met anderen hebt gedeeld, maar ook omdat login is gelekt bij een gegevenshack van een bedrijf waarbij je hetzelfde wachtwoord gebruikte. Wat de oorzaak ook is, de belangrijkste vraag is: hoe krijg je weer toegang tot je account? Wij hebben een stappenplan voor je gemaakt.

Wachtwoordherstel

Gehackt op Videoland - wachtwoordherstel

Lukt het je niet om in te loggen op Videoland? Geen paniek, dit betekent niet meteen dat je bent gehackt! De eerste logische stap als het je niet in je account komt is: wachtwoordherstel:

  1. Klik op ‘wachtwoord vergeten’
  2. Verstuur een wachtwoordherstel naar het e-mailadres waarmee je inlogt
  3. Check je inbox en klik op de link om een nieuw wachtwoord in te stellen

Gehackt op Videoland?

Als je bent gehackt op Videoland, dan is wachtwoordherstel geen optie meer. Een beetje slimme hacker heeft in no time een nieuw e-mailadres ingesteld. Het beste dat je in dit geval kunt doen is telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Videoland: 📞 088- 123 24 56. Als jij de accounthouder bent, dan schrijft Videoland maandelijks €8,99 van je rekening af. Bij deze afschrijving staat een cijfercode in de omschrijving. De medewerker van de klantenservice zal je om je code vragen en je account vervolgens binnen 14 dagen opdoeken. Je kunt dan een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Leestip: Gehackt op Instagram, dit moet je doen!

Kwart van de accounts gehackt door wraakzuchtige ex

25 procent hacks wraakzuchtige ex

Hoewel hacken tegenwoordig serious business is voor criminelen, gaat het in een kwart van de gevallen niet om een cyberaanval maar om een wraakactie van een ex-geliefde. Veel stellen delen logingegevens van diensten als Netflix en Videoland tijdens hun relatie. Eenmaal uit elkaar gaat één van de twee er stiekem met de accounts vandoor. Ben je door je ex gehackt op Videoland? Ook dan kun je het best telefonisch contact opnemen met de klantenservice en bovenstaande stappen doorlopen.

Leestip: Netflix account gehackt, dit moet je doen!