Famke Louise, de documentaire in première

Op 4 november gaat de Famke Louise, de documentaire in première in Tuschinski. Naast BN’ers, relaties en genodigden, kunnen fans van Famke Louise bij de exclusieve avond aanwezig zijn door kaartjes te kopen via Pathé.

De intieme documentaireserie over het leven van Famke Louise is eenmalig op het grote doek te zien, daarna alleen bij Videoland.

Famke Louise, de documentaire

De vierdelige documentaire is de allereerste documentaireserie over de veelbesproken artiest, YouTube-ster en model Famke Louise. In de serie komt een compleet andere kant van de artiest naar voren en leert de kijker haar van dichtbij kennen. Zo komen onder meer de verschillende contrasten in haar leven aan bod; van een powervrouw die continue in de spotlights staat versus een jong, stil, onzeker meisje uit Hoogezand, tot de vele fans en volgers versus de haters. Wat doet die extreme bewondering, maar ook haat, met een 19-jarig meisje?

Famke Louise, de documentaire is geregisseerd door fotograaf en documentairemaakster Elza Jo Tratlehner. De documentaire is geproduceerd door NEWBE en Halal en is vanaf 4 november in zijn geheel alleen te zien bij Videoland. Iedere aflevering duurt 25 minuten.

Kaartverkoop première

Kaarten voor de première kosten €12,50 en zijn vanaf nu verkrijgbaar via Pathé.

‘Famke Louise, de documentaire’ is geregisseerd door fotograaf en documentairemaakster Elza Jo Tratlehner. De documentaire is geproduceerd door NEWBE en Halal en is vanaf 4 november in zijn geheel alleen te zien bij Videoland. Iedere aflevering duurt 25 minuten.

Foto: Elza Jo Tratlehner