Fajah Lourens presenteert nieuw boek: Killerbody 2

Fajah Lourens presenteert begin volgend jaar haar tweede Killerbody boek. Killerbody 2 is dé opvolger en perfecte aanvulling op het succesvolle boek Killerbody Dieet (meer dan 100.000 exemplaren verkocht). Het boek bevat alle tools om van jouw killerbody een lifestyle te maken.

In Killerbody dieet hielp Fajah Lourens je om je streefgewicht te behalen, om te gaan met uitdagingen en bood ze handvatten voor in de sportschool en tijdens thuistrainingen. Nu is het tijd om je killerbody te behouden!

Killerbody 2

Killerbody 2 van Fajah LourensIn haar nieuwe boek Killerbody 2 leert Fajah je hoe je dat doet. Ze leert je hoeveel je mag eten en wat de juiste macroverhoudingen zijn. Daarnaast selecteerde Fajah 100 slanke, snelle recepten waarmee iedereen een gezonde en voedzame maaltijd op tafel kan zetten.

Met behulp van handige invullijstjes, weekschema’s en boodschappenlijstjes kan iedereen direct aan de slag met het samenstellen van een eigen voedingsplan. “Met Killerbody 2 is het niet alleen mogelijk om je killerbody vast te houden. Het is zelfs mogelijk om zonder eenzijdig dieet af te vallen of zelfs aan te komen als je dit wenst. Killerbody 2 bevat alle tools om van jouw killerbody een lifestyle te maken”, aldus Fajah Lourens.

Killerbody 2
Auteur: Fajah Lourens
Prijs: € 20,-
Verschijnt: 12 januari 2017