Een rol als lijk in Mocro Maffia 5?

Droom jij van een rol in Mocro Maffia, maar beschik je niet over het acteertalent van Achmed Akkabi (Paus) of Robert de Hoog (Tatta)? Dan is dit je kans om toch door te breken! De makers van de populaire Videolandserie zijn namelijk op zoek naar figuranten…en niet de minsten. Met deze auditie maak je namelijk kans om een rol te scoren als lijk in Mocro Maffia 5.

Mocro Maffia de serie: Mocro Maffia 3 cast

Videoland deed vandaag een oproep op TikTok, waarin acteur Robert de Hoog mensen vraagt om zich aan te melden. Dit doe je door een speciale TikTok-filter te gebruiken, die Videoland heeft ontwikkeld voor de audities van figurant-lijken. 

“Wij zoeken figurant-lijken! Kan jij heel goed stilliggen, zonder je ogen te knipperen? Doe dan auditie met het ‘figurant-lijk gezocht-effect’. Post je video en tag @Videolandnl. Wie weet lig jij in een aflevering van Mocro Maffia of Sleepers”

@videolandnl Wij zoeken figurant-lijken! Kan jij heel goed stilliggen, zonder je ogen te knipperen? Doe dan auditie met het ‘figurant-lijk gezocht!’ effect, post je video en tag @videolandnl. Wie weet lig jij in een aflevering van Mocro Maffia of Sleepers! #figurantlijkgezocht #auditie #tiktokeffect #sleepers #mocromaffia #videoland #robertdehoog ♬ origineel geluid – Videoland

De auditie is dus niet alleen voor het nieuwe seizoen van Mocro Maffia, maar ook voor Sleepers, Hockeyvaders en andere producties van de streamingdienst.

Mocro Maffia: Tatta

Mocro Maffia Tatta

Robert de Hoog is binnenkort ook de zien in een spin-off van de bekende Nederlandse crimeserie, waarin hij kamper Tatta speelt. Zijn personage krijgt een eigen korte film, met de toepasselijke titel Mocro Maffia: Tatta. Hierin wordt duidelijk wat Tatta allemaal heeft uitgespookt, sinds hij zijn contacten met Paus verbrak. Aan het einde van seizoen 4 verdween hij namelijk spoorloos. 

Tatta zint op wraak en betrekt zijn oudere broer Otto (Mads Wittermans) bij zijn wraakplan. Er is wel een klein probleem: die zit namelijk vast in een Hongaarse cel. Tatta weet hem vrij te krijgen, maar raakt vanaf dat moment eigenlijk alleen maar van de regen in de drup. Het ene na het andere probleem komt op zijn pad, wat hem eigenlijk alleen maar verder van zijn wraakplannen brengt dan ooit.

Mocro Maffia: Tatta is vanaf 28 april te zien bij Videoland.

Mocro Maffia 5

In 2023 kunnen de fans ook Mocro Maffia 5 verwachten. Wanneer precies wordt later dit jaar bekendgemaakt.