DJ Hardwell: nog één keer een DIK applaus

Vandaag staat DJ Hardwell voorlopig voor het laatst op de bühne. De wereldberoemde dj uit Breda. kondigde onlangs aan te stoppen met draaien. Vanavond staat hij samen met het Metropole Orkest in een uitverkocht Ziggo Dome. Voor fans die geen kaartjes hebben is de show te volgen via een livestream.

Puma Dikke Titels affiliate - Run the streets

Hardwell maakte vorige maand bekend dat hij voorlopig niet meer achter de draaitafel kruipt.

“Ik heb altijd met de grote druk om kunnen gaan, maar voor nu is het te veel. Het voelt als een eindeloze rit in een achtbaan”, aldus de 30-jarige dj.

DJ Hardwell werd in 2013 en in 2014 verkozen tot Beste dj wereldwijd. Volgens de laatste berekeningen van Quote verdiende hij het afgelopen jaar 20 miljoen euro, wat hem een 32e plek in de lijst Best verdienende dj’s oplevert.

Interview Dikke Titels en DJ Hardwell

Dikke Titels sprak DJ Hardwell vlak nadat hij in oktober 2013 werd uitgeroepen tot Beste dj van de wereld. Een vrolijke, energieke jongen vertelde ons over zijn documentaire I Am Hardwell. Hierin is te zien hoe hij al op jonge leeftijd de droom uitspreekt om de beste van de wereld te worden. Jaren later wordt die droom werkelijkheid. We hopen dat je snel weer de oude bent en geven vanavond nog één keer een DIK applaus.

Symphony: The Global Revolution of Dance

Het drukke leven van festivals, roem en onafgebroken touren eist nu zijn tol. Symphony: The Global Revolution of Dance is zijn voorlopig laatste optreden. De show is onderdeel van Amsterdam Dance Event, dat woensdag voor de 23e keer van start ging. Hij is live te volgen op verschillende kanalen van DJ Hardwell. Facebook, YouTube en ook op live.djhardwell.com.