Dit is de LEUKSTE ijssalon van Nederland!

Ze zijn al twee keer in de Top 5 Beste IJssalons van Nederland beland. Helaas werd het nét geen eerste plaats, maar de LEUKSTE ijssalon van Nederland zijn ze zeker! Op social media krijg je een uniek kijkje in de keuken en volg je alle perikelen in en om Claudio’s IJssalon uit Apeldoorn.

Bio

Claudio's leukste ijssalon van Nederland

???????’? ????????

ligt in het centrum van Apeldoorn. Het wordt gerund door Claudio en een gezellig team met oproepkrachten. Dit jaar bestaat de salon vijf jaar en in die tijd is het al twee keer in de Top 5 Beste IJssalons van Nederland beland. In 2017 werd Claudio’s IJssalon tweede, in 2018 vierde. Het recept voor succes? Ambachtelijk ijs, dagelijks bereid met verse ingrediënten. Dat proef je!

Leukste ijssalon van Nederland

Voor het lekkerste ijs in Apeldoorn en omgeving weet je dus waar je moet zijn. Maar Claudio’s IJssalon is niet alleen de lekkerste, ook de leukste ijssalon van Nederland! Wie ze nog niet volgt op Instagram en Facebook → zeker doen! Je volgt er alle ins & outs van Claudio en zijn coole collega’s. En dat variëert van een kijkje in de keuken tijdens het ijsmaken tot een potje voetbal in het park voor het goede doel en een ludieke inhaker op de relatieperikelen van de buurman!

Sociaal

Waarom de leukste? Om te beginnen is Claudio’s heel sociaal. Ze delen niet alleen op social media, maar ook in het echt! Zo wordt er regelmatig gratis ijs geschept tijdens de Ladies Night in de lokale Vue Cinemas, was er de speciale Coupe Tijn (voor Stichting Semmy) en worden de moeders ook elk jaar weer in het zonnetje gezet op Moederdag.

Sportief

Het tweede vinkje op de checklist Leukste IJssalon van Nederland is die voor sportiviteit. De Apeldoornse ijssalon support namelijk ook graag langs de lijn. Tijdens de start van de Giro d’Italia in 2016, als sponsor van het Dames 2 team van hockeyclub AMHC, fan van de Avondvierdaagse én wanneer Claudio zelf de stoute voetbalschoenen aantrekt om kaartjes voor een benefietwedstrijd te promoten.

Grappig

Weet je nog dat Bridget Maasland in 2017 een kortstondige relatie had met een ijsmaker uit Apeldoorn? Nee, niet Claudio! Die is al jaren gelukkig met Annet. Maar wel de buurman! De ideale gelegenheid voor een inhaker. Claudio dook de keuken in voor een uniek recept: ‘Katja ijs’: de smaak van een zakje roze biggetjes van de bekende snoepfabrikant. Hij plaatste een foto met een bericht aan de verliefde buurman: Katja vs. Bridget…jullie Bridget, wij Katja! #lol

Fashionable

Naast super vriendelijk, zijn de medewerkers van Claudio’s IJssalon ook hartstikke hip. De salon kwam in 2018 met eigen Stay Cool T-shirts.

Altijd in voor een feestje

In de leukste ijssalon van Nederland is het feestgehalte natuurlijk ook belangrijk. Die is er zeker in Apeldoorn! Er zijn regelmatig activiteiten voor kids, online winacties en wie er een feestje van wil maken aan tafel bestelt een over de top freakshake!

Ook de leukste zijn op social media?

SEO Specialist Marlouk Rodijk

Net als Claudio’s IJssalon scoren met social media? Ik verzorg de content en neem het volledige beheer uit handen.

? 06 36 136 244

? redactie@dikketitels.com

▪ meer over de diensten van Dikke Titels!