De leukste smartphonehoesjes voor jong en oud

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Maar liefst 97 procent van alle Nederlanders heeft een mobiele telefoon. We gebruiken hem om te bellen, te appen, te socializen en om de weg te vinden. Een belangrijke tool dus, waar we niet zonder kunnen. Toch gebeurt het nog regelmatig dat een telefoon kapot gaat of beschadigd raakt. In je tas bijvoorbeeld of als hij uit je handen glipt. Gebruik daarom altijd een smartphonehoesje!

Smartphonehoesjes

Smartphonehoesjes beschermen je telefoon bij valpartijen. Er zijn verschillende modellen: 

  • hardcovers
  • softcovers
  • flipcases
  • siliconen hoesjes
  • insteekhoesjes
  • screen protectors

Zelf je eigen smartphonehoesje maken

Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard model uit de collectie, maar hoe leuk is het om je smartphonehoesje een persoonlijke twist te geven! Een foto van je geliefde, de kinderen of van je lievelingsschilderij bijvoorbeeld. Ontwerp zelf je eigen smartphonehoesje met een foto of laat je naam drukken op een bestaand design. Dit kun je simpel en snel online doen:

Selecteer je toestelmerk en vervolgens welk soort. Kies het type: siliconen, hardcase of flipcase. Kies bijvoorbeeld een Samsung A31 hoesje van Casimoda, upload een foto van jou en je beste vriendin en klaar! 

Cadeautip!

Een persoonlijke telefooncover is ook leuk om cadeau te geven, voor een verjaardag, een jubileum of andere speciale gelegenheid bijvoorbeeld.

Kies uit honderden designs

Wil je geen persoonlijke cover, maar blader je liever door het aanbod voor inspiratie. Dat kan natuurlijk ook! De designs zijn heel divers. Van dierenprints en bloemenprints tot stoere quotes en geometrische ontwerpen. Er zijn stoere smartphonehoesjes en elegante covers met een vrouwelijke touch. Kies vooral voor een cover die bij je persoonlijkheid past. Dat kan ook zonder persoonlijke foto! Zo maak je van je telefoonhoesje een echt fashion-item. Zie het als een aanvulling van je garderobe. Mensen herkennen jou aan je telefoon en zullen dat leuke hoesje zeker onthouden!

Inspiratie

Om je alvast een beetje te inspireren heb ik een kleine selectie voor je gemaakt.

Foto: Sepideh Doost