De leukste iPad hoesjes voor de feestdagen

Goud, zilver, rood, groen, glitters en nepsneeuw. In feestmaand december pakken we graag uit met vrolijke kleuren, prints en lichtjes. We geven het liefst alles een make-over. Dan mag je tablet natuurlijk niet ontbreken! Hoe geef je de eyecatcher die je overal mee naartoe neemt een passende bling bling-look? De leukste iPad hoesjes voor de feestdagen.

Glitters, ballen en foute kersttruien

Foute kersttrui

Nog zes weken, dan is het weer december. De maand van Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Van gezelligheid, familie en cadeautjes. En de maand van glitter en glamour. We kunnen weer helemaal losgaan op de kerstboom en het familiediner en genieten van het eten en de prachtige aankleding eromheen. Om helemaal in de sfeer te komen kleden we ons in (foute) kersttruien en wordt niets in de woonkamer ontzien als het om glitters, ballen en typische kerstkleuren gaat. Ook onze devices zijn al lang niet meer alleen puur praktisch, maar ware eyecatchers. Van iPhone cases met ‘Ho ho ho’-quotes en glimmende rode hoesjes tot typische iPad hoesjes voor de feestdagen. Ook erg leuk als cadeautje in de schoen of onder de boom!

iPad hoesjes voor de feestdagen

Ooit geprobeerd om via een Google search een leuke case voor je iPad te scoren? Dat kan een hele opgave zijn. Een zoekopdracht naar ‘iPad case’ levert al gauw 384.000.000 resultaten op. Ga er maar aan staan 😉 Om een leuk decembercadeau te scoren of een bling bling cover voor jezelf, kun je de opdracht specificeren: naar ‘iPad 2019 hoesje’ bijvoorbeeld. Je krijgt dan alleen de nieuwe modellen te zien en de Nederlandse resultaten staan bovenaan door het woord ‘hoesje’. 

Webshops voor iPad hoesjes

Wil je een breed aanbod bekijken, omdat je nog niet weet wat je wilt, dan kun je het best naar een speciaalzaak gaan: een (web)shop die zich specifiek op iPad cases focust. Je vindt er letterlijk alles, van de wat oudere tablet cases tot een iPad 10.2 hoesje in elke kleur en print die je maar wilt. Smart cases, back cases en rotatie covers. De keuze is natuurlijk persoonlijk. Wat vind je mooi of waar houdt degene waarvoor je hem koopt van? Tip: de leatherlook en vrolijke kleuren doen het nog steeds goed. Of een combinatie van die twee: leer in een vrolijk kleurtje.

Inspiratie

Om je alvast een beetje te helpen in je zoektocht naar een iPad hoes voor de feestdagen, heb ik 9 leuke designs voor je op een rijtje gezet. Voor dames, heren, kids en kersthaters!