De lekkerste vegan chocolade van Hands Off My Chocolate

Hands Off My Chocolate, het jonge chocolademerk van Nederlandse bodem, heeft pas de nieuwe smaak Red Velvet & White Chocolate gelanceerd. Een nieuwe favoriet onder de chocoladefans. Maar ben je een vegan chocolade lover? Dan ben je bij Hands Off My Chocolate nu ook aan het juiste adres!

Ze hebben 3 chocoladerepen in het assortiment die helemaal vegan proof zijn: Hazelnut Seasalt & Cocoa Nibs (70% cacao), Double Dark (70% cacao) en Seriously Dark (85% cacao). Ook deze repen zijn als lekkerste getest naast vergelijkbare producten. Veel te lekker om te delen dus! Hands off, deze fijne pure chocoladerepen zijn helemaal voor jezelf!

Dubbel pure chocolade

Is pure chocolade bij jou niet aan te slepen? Dan is Double Dark (70%) voor jou bestemd. Deze smaak is krachtig maar toch mild, de ideale reep om dagelijks van te genieten. Perfect uitgebalanceerd, om ook de juiste balans in het leven te behouden. Double Dark is onder de (vegan) dark chocolate lovers een echte favoriet.

Pure chocolade meets hazelnoot

Een absolute topper, want de vraag naar een pure chocoladereep met hazelnoot was heel groot. Voeg extra pure chocolade (70%) samen met hazelnoot, knisperend zeezout en pure cacao nibs en je hebt de Hazelnut Seasalt & Cocoa Nibs te pakken. Tel daarbij op dat de reep alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat en je kunt guilt-free genieten. Gegarandeerd een echte chocolate party voor de vegans onder ons. Maar ook als je dat niet bent, is het een heerlijke reep om een momentje voor jezelf mee te nemen.

Voor de echte, seriously dark chocolate lovers

Kan jouw chocolade niet puur genoeg zijn? Dan is Seriously Dark met 85% cacao dé reep die op jouw chocoladeplank thuishoort. En met maar 11% suiker ook nog een van de healthier chocolade keuzes die je kunt maken. En omdat Hands Off My Chocolate alleen met de beste kwaliteit Belgische chocolade werkt, heeft Seriously Dark een heerlijke, pure smaak die niet bitter is. Binnen no time is deze reep dus op. Tegenover jezelf verantwoorden dat je vanaf nu op chocolade kunt gaan leven? Met Seriously Dark kan het. En ja, ook deze reep is geheel vegan!

Waar dan?

Hands Off My Chocolate is verkrijgbaar bij o.a. Jumbo, Plus, Dirk, Deka, Spar, Jan Linders en in de webshop voor ca. €1,99.