Cadeautip: een tegeltje met eigen tekst

50 is het nieuwe 30. Omdat je altijd op de kinderen wilt passen. Mag ik even storen, ik ben zojuist geboren. Voor de liefste moeder. Wat je tekst ook is, zeg het met een tegeltje! Hartstikke retro en de perfecte deco voor een ultrahippe WC. Dé cadeautip voor de feestdagen.

Een tegeltje met eigen tekst én design

Gedichten horen bij de feestdagen. Sint en Piet zaten te denken… Wil je hoge hoge ogen scoren op de jaarlijkse sinterklaasviering met familie of collega’s, dan moet je indruk maken. Op Tegeltjes.com maak je van jouw tekst een tastbaar aandenken. Eén die ge-weldig staat in elke WC! In de webshop kies je simpel en snel het design dat je mooi vindt, om het vervolgens naar eigen wens te personaliseren. Je geeft een tekst in, kiest je favoriete lettertype en de letterkleur en –grootte. Kind kan de was doen. Tegeltjes worden altijd binnen 24 uur bij je thuisbezorgd en je bestelt ze al vanaf € 7,95 – blijf je mooi binnen het surprisebudget!

Voor elk feest

En natuurlijk leent een ‘Delftse blauwe’ zich niet alleen goed voor 5-decembergedichten, hij kan eigenlijk bij elke gelegenheid. Een vredige kerstquote, een lieve boodschap voor Moederdag, een verjaardagswens, geboortegroet. Een tegeltje kan altijd 😉

Een foto of spreuk

Geen inspiratie? Dan heb je keuze uit verschillende spreuken, die al voor je zijn geschreven. Of een mooie foto aan de muur? Dan kan je ook een afbeelding in tegelvorm laten drukken. Erg leuk als geboortetegel, met een foto van de kleine spruit! Of als uitnodiging voor jullie bruiloft. Onder Alle Tegeltjes vind je inspiratie voor elke gelegenheid.

Tegeltjes voor bedrijven

Wij hebben Dikke Titels aan de muur besteld voor ons kantoortoilet! Ook een eigen bedrijfstegel? Kan! Met eigen logo, een foto of jullie bedrijfsnaam. Voor in het kerstpakket of als origineel relatiegeschenk voor nieuwe klanten.

SEO tekstschrijver MarloukDikke Titels bestellen?

Geen geboren schrijver, maar wel goede teksten nodig voor jouw product of dienst? Ik – Marlouk – help je graag om je bedrijfsteksten tip top te presenteren.

Diensten