Bilal Wahib in Mocro Maffia 3: Mo de Show toch niet dood!

Bilal Wahib in Mocro Maffia 3? Als we de beelden mogen geloven keert de 21-jarige acteur, die de rol van Mo de Show op zich neemt, toch terug in het derde seizoen. De makers deelden zojuist een foto op Instagram, waarop Wahib samen met de andere hoofdrolspelers te zien is. Ook de releasedatum van seizoen 3 is onthuld.

Bilal Wahib in Mocro Maffia 3

Bilal Wahib als Mo de Show in Mocro Maffia

In de laatste aflevering van Mocro Maffia 2 leek het erop dat Mo de Show werd doodgeschoten door Taxi, een rol die wordt gespeeld door Iliass Ojja. Zojuist deelden de makers echter een foto waarop we hem samen met de andere hoofdrolspelers op de galerij van een flat zien staan. Het beeld is onderdeel van negen foto’s, die stuk voor stuk werden onthuld en samen de cast + releasedatum onthulden.

Releasedatum Mocro Maffia 3 bekend

Het nieuwe seizoen van Mocro Maffia is vanaf 29 januari te zien op Videoland. Regisseur en acteur Achmed Akkabi hield het de afgelopen weken nog even spannend. “De hype moet eerst wat groter worden”, zei hij teasend in zijn Insta Stories. Nu is het dan (bijna) zover!

Muis in Mocro Maffia 3?

Muis Mocro Maffia 2

Naast Bilal, was ook Oussama Ahammoud een populaire acteur in de serie. Ahammoud was te zien als Muis. Ook hij leek in de laatste aflevering van seizoen 2 aan zijn einde te komen, maar you never know….!

Leestip: Gwenette Martha, Benaouf A – wie is wie in Mocro Maffia?

Volg mij op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 2.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Fans blij met terugkeer Bilal Wahib

Fans reageren enthousiast op de terugkeer van Bilal Wahib in Mocro Maffia 3. De reacties stromen vanaf de eerste minuut binnen. “OMG, hij leeft!” “🔥🔥🔥” en “I thought he was dead”, zijn de reacties. Met de bekendmaking van zijn comeback lijkt de hype groter dan ooit!

Mocro Maffia de serie

Mocro Maffia vertelt het verhaal van een groepje Amsterdamse criminelen, die verwikkeld raken in een drugsoorlog. Het eerste seizoen was losjes gebaseerd op het boek Mocro Maffia, een waargebeurd verhaal over de rivaliserende bendes van Benaouf A. en Gwenette Martha. In deel 2 en 3 gaat de serie fictief verder. Eerder ontdekte Dikke Titels al beelden uit de derde reeks, waarop te zien is dat Adil (Walid Benmbarek) zich moet verantwoorden voor de rechter en dat er een nieuw gezicht is toegevoegd aan de cast.

Mocro Maffia het boek

Mocro Maffia het boek

Bestel Mocro Maffia  van Wouter Laumans Marijn Schrijver op Bol.com. Voor 23:00 uur besteld = morgen in huis! Een gruwelijke aanrader!