Album release Ronnie Flex kleurt Instagram blauw

Instagram ´blauwt´ van Ronnie Flex! Steeds meer gebruikers van het sociale platform zetten, op verzoek van de rapper, hun profielfoto op blauw of delen een post met een cyaan tint. “Vraag me niet waarom, als je love heb voor me of zet dit op je profiel of post het voor me.. love yall ⌛❤️”, aldus Ronnie. Grote kans dat de album release van Ronnie Flex eraan zit te komen!

Album release Ronnie Flex

Ronnie Flex

Fans zitten met smart te wachten op de album release van Ronnie Flex, zo blijkt wel aan het aantal blauwe posts op Instagram vandaag! Zijn laatste album, NORI, kwam in 2018 uit. Wij gokken dat de post van Ronnie een hint is en dat het album vannacht om 0:00 uur wordt gedropt. 

Samenwerkingen op het nieuwe album van Ronnie

Niet alleen fans, maar ook verschillende Nederlandse artiesten kleuren blauw op de Gram. $hirak bijvoorbeeld, een artiest waarmee Ronnie veel samenwerkt: op hun nieuwste single UHUH bijvoorbeeld.

Ronnie Flex en Numidia

Ook Numidia deelt een cyaan-post op haar profiel. De 21-jarige zangeres wordt, net als Ronnie, begeleidt door SPEC Media van Ali B. Wellicht is zo het idee voor een duet ontstaan? Wij kunnen niet wachten! De twee brachten drie jaar geleden samen met Ali de single Meli Meli uit.

Leestip: Kans in de Melkweg: een exclusief interview & album insights

Ronnie Flex en Yade Lauren

Wie we waarschijnlijk ook op het nieuwe album van Ronnie kunnen beluisteren is Yade Lauren, een upcoming zangeres met wie hij onlangs het nummer Goed genoeg uitbracht.

De album release van Ronnie Flex als eerste checken

Wil je het nieuwe album van Ronnie dat er (waarschijnlijk) aan zit te komen als eerste checken? Volg de rapper op Spotify en zorg ervoor dat je vannacht om 0:00 uur sharp klaarzit met je headphone!