5 x Valentijns tracks – La la la lala liefde

Wil het maar niet lukken in de liefde? Staat op Valentijnsdag je zoveelste afspraakje gepland, omdat op vrijwel elke date het gesprek stil valt? Hier is de oplossing: zeg het met muziek! 5 Valentijns tracks waar je mee scoort. Ook geschikt voor lovers die samen willen wegzwijmelen op Valentijnsdag!

Valentijns tracks

Met IJskoud van Nielson ga je natuurlijk niet scoren op Valentijnsdag. Een bitchfight tussen Tabitha en Maan is ook niet echt charming. Maar er zijn de laatste tijd ook romantische tracks uitgebracht.


Baby come my way, want ik weet precies wat jij wil. Jij mag met mij mee. Bij jou heb ik niet getwijfeld, nooit getwijfeld. La la la lala liefde! La la la lala love!

Zeg nou zelf, dat zijn nog eens teksten waar je mee aan kan komen bij je geliefde! Tabitha’s nieuwste nummer Come My Way is er dan ook ééntje die bij uitstek geschikt is voor een romantisch avondje!

Ook Lady GaGa doet menig hart sneller kloppen met haar singel Always Remember Us This Way: de soundtrack van de Hollywood-film A Star Is Born.

Krezip is terug! Na 10 jaar maakt de Nederlandse rockband een comeback. Inmiddels zijn drie concerten in de Ziggo Dome aangekondigd en een optreden op Pinkpop. En daar hoort natuurlijk een nieuw nummer bij!

Met Douwe Bob ben je verzekerd van een sparkling & shiny date 😉

Swingende beats op je Valentijnsdate? Laat dat maar aan Kraantje Pappie, Bizzey en Jonna Fraser over!