Zo verras je je man voor zijn verjaardag!

Binnenkort is het zover: je geliefde is jarig. Zijn jullie al lang een stel en weet je écht niet meer hoe je hem kunt verrassen op deze speciale dag? Wij helpen je met 7 tips voor een origineel kado. Zo verras je je man voor zijn verjaardag!

Zo verras je je man op zijn verjaardag

1. Verstop een briefje in zijn broekzak

Maak een leuk handgeschreven briefje en verstop dit ’s morgens in zijn broekzak. Op een willekeurig moment zal hij jouw briefje ontdekken en blij zijn met zo’n lief gebaar en de fijne verjaardagswensen!

2. Geef je man een gadget voor zijn verjaardag

Een gadget voor zijn verjaardag

Mannen zijn dol op gadgets. Boys and their toys, weet je wel! Wat dacht je bijvoorbeeld van een zonnebril, een horloge, een smartwatch, een auto-accessoire, een powerbank, een geheugenkaart of iets anders in deze categorie!

3. Stuur hem een verjaardagskaart

Deze tip lijkt niet meer zo voor de hand liggend in ons digitale tijdperk: een ouderwetse kaart. Verjaardagskaarten krijgen is sowieso heel leuk, maar nog meer als hij het niet verwacht. En wil je een extra lief gebaar maken? Kies dan een verjaardagskaart voor een man waarop een groot rood hart pronkt. Zo maak je zijn verjaardag extra liefdevol!

4. Vul zijn kledingkast met ballonnen

Blauwe ballonnen

Soms hoef je het niet ver te zoeken en maken leuke originele zaken de jarige job extra blijf! Blaas een paar ballonnen op of een hele kast vol! Als hij zich ’s ochtends wil aankleden en zijn kast opentrekt, zal hij bedolven worden onder de feestelijke versiering.

Leestip: Valentijnskado’s voor vrouwen – Zo steel je haar hart!

5. Verras hem op het werk

Moet je partner werken op zijn verjaardag? Verschijn dan geheel onverwacht op zijn werk en neem hem ’s middags mee uit lunchen en neem een klein cadeautje mee om hem mee te verrassen tijdens het eten.

6. Boek zijn droomvakantie

Wil hij al langer naar de Malediven? Of op citytrip naar Parijs? Droomt hij er al jaren van om naar New York te gaan? Boek dan zijn droomvakantie. Check met zijn werkgever wanneer hij een weekje vakantie kan nemen en boek de reis als verrassing.

7. Maak zijn lievelingsgerecht klaar

Origineel verjaardagskado voor hem

Zijn favoriete eten klaarmaken? Toegegeven: niet bijster origineel, maar je zal er wel hoge ogen mee gooien. Iedereen vindt het namelijk leuk om zijn lievelingsgerecht te eten op zijn verjaardag. Maak het verjaardagsetentje helemaal af door op voorhand lekkere hapjes te voorzien met een glaasje bubbels en een heerlijk toetje om de maaltijd mee af te sluiten.