Zo haal je de sleur uit je seksleven – Spice it up!

Liggen jij en je partner ‘s avonds meer naar het plafond te staren dan naar elkaar? Wordt de seks een sleur? En weet je niet hoe je die kunt doorbreken? Geen nood! Wij helpen je om de boel weer een beetje up to spicen in de slaapkamer! Gebruik onze tips voor meer spanning en spontaniteit en haal de sleur uit je seksleven.

De sleur uit je seksleven halen - 3 tips

Op de automatische piloot

Heb je ook soms het gevoel dat je op automatische piloot leeft? Dag in, dag uit, dezelfde gesprekken, taken en routines. Zowel in de dagelijk leven, als in je relatie. Geleefd worden, in plaats van leven. Je bent niet de enige. Uit onderzoek van Douglas Kenrick, een Amerikaanse student die  psychologie en seks bestudeerde  aan de Arizona State University, blijkt dat vrouwen rond hun 35e hun seksuele piek beleven en mannen al rond hun 20e. Daarna gaan we over op de automatische piloot en gaat het bergafwaarts met de lust.

Haal de sleur uit je seksleven – 3 tips

Liggen jullie in bed ook meer te praten, dan van elkaar te genieten? Tijd om het roer om te gooien! Maar dat is vaak simpeler gezegd dan gedaan. Deze 3 tips helpen je om de sleur uit je seksleven te halen.

1. Praat met elkaar

Praat met elkaar over seks

Niet iedereen voelt zich comfortabel bij gesprekken over seks, maar toch is het goed om hier met elkaar over te praten. Zo ontdek je wat je ander fijn vindt en misschien wel mist binnen jullie relatie. Een open mind is belangrijk, voel je vooral niet beledigd als je tot de conclusie komt dat er meer uit te halen valt.

2. Verleg je grenzen

Verleg je grenzen in de slaapkamer

Altijd maar hetzelfde standje, even hup…en klaar is geestdodend. Wees creatief in bed en probeer eens wat anders. Als je elke dag hetzelfde stukje vlees eet, mag er op z’n minst een ander sausje overheen 😉

3. Sextoys

Haal de sleur uit je seksleven met sextoys

Al eens aan sextoys gedacht? Ook hiermee geef je jullie intieme moment een boost en haal je de sleur uit je seksleven. Ga op ontdekkingsreis en leer wat de mogelijkheden zijn. Er valt nog veel te ontdekken! Sommige speeltjes, zoals die lovense, stimuleren de clitoris maar er zijn ook toys speciaal voor mannen en voor stellen. Koop je liever geen speeltjes in een fysieke winkel? Dan is online bestellen een goed alternatief. Het wereldwijde web biedt tal van mogelijkheden om het weer gezellig te maken in de slaapkamer!

Leestip: Hoe seksspeeltjes je relatie een boost kunnen geven