Speelgoed voor de zomer: eindeloos speelplezier in de zon

In de zomer is het weer tijd om naar buiten te gaan en te genieten van het mooie weer. En wat is er dan beter dan speelgoed dat zowel fun, als verkoelend is? We delen we een aantal tips, die perfect zijn voor eindeloos speelplezier in de zon. Of je nu op het strand, in de achtertuin of in het park bent met de kids: dit speelgoed voor de zomer houdt ze urenlang bezig.

Waterpistolen en waterballonnen

Waterpistolen als speelgoed voor de zomer

Er is geen betere manier om af te koelen en plezier te hebben in de zomer, dan met waterpistolen en waterballonnen. Kinderen, en zelfs volwassenen, kunnen zich urenlang vermaken met een watergevecht. Kies uit een verscheidenheid aan waterpistolen, van kleine en draagbare modellen tot grote waterblasters met een indrukwekkend bereik. Vul ook een emmer met waterballonnen en geniet van een verkoelende splash!

Must-have speelgoed voor de zomer

Waterspellen voor het zwembad

Een zwembad is een absolute must-have in de zomer. Maar naast alleen zwemmen, kun je ook plezier toevoegen met speciaal waterspeelgoed. Denk aan opblaasbare speeltoestellen, zoals: een waterglijbaan, drijvende spelletjes zoals volleybalnetten of basketbalringen en waterspuitende speelgoedfiguren. Die zorgen voor urenlang vermaak en verkoeling in het water.

Leestip: Welk zwembad in de tuin? Tips & trends

Vliegers

Een vlieger als speelgoed voor de zomer

Zomerse briesjes bieden de perfecte omstandigheden om een vlieger op te laten. Vliegeren is een leuke activiteit voor het hele gezin. Kies uit verschillende kleurrijke modellen met diverse ontwerpen, zoals: dieren, superhelden of traditionele diamantvormen. Ga naar een open veld of het strand, laat je vlieger op en zie hem dansen in de wind.

Strand- en zandspeelgoed

Speelgoed voor het strand

Een dagje naar het strand is niet compleet zonder strand- en zandspeelgoed. Neem een emmer en schepjes mee om zandkastelen te bouwen, zeefjes om schatten te zoeken in het zand en frisbees om mee over te gooien. De kids zullen zich eindeloos vermaken en jij kunt op je handdoek lekker genieten van de zon.

Spelletjes voor de zomer

Balspellen voor kinderen

Naast wateractiviteiten, zijn er tal van buitenspellen die ideaal zijn voor de zomer. Denk aan jeu de boules, badminton, frisbee, balspellen zoals voetbal of volleybal en zelfs levensgroot Jenga. Deze spellen bevorderen beweging, teamwork en gezelligheid in de buitenlucht.