Sexy toys voor hem en haar #relationshipgoals

Sexy toys kunnen je relatie een boost geven. Veel stellen ervaren na een paar jaar een sleur in bed van steeds maar hetzelfde riedeltje! Heb je er ooit over nagedacht om samen te gaan seksshoppen? Om uit de sleur te komen, de boel een beetje up te spicen en elkaar opnieuw te ontdekken. Er zijn verschillende soorten, maten en middeltjes voor pleasure. Voor hem, voor haar en voor jullie samen!

Sexy toys voor haar

Klassieke vibrators, de bekende Bunny, een trilei dat op afstand kan worden bediend door je partner, een G-spot vibaror, vaginaballetjes…en zo zijn er nog tal van sexy toys speciaal voor dames. Het ligt er maar net aan wat je lekker vindt en waar je graag gepleased wordt. Heb je nog niet zoveel ervaring met seksspeeltjes? Dan kun je samen met je man op ontdekkingstocht gaan. Er is genoeg om te proberen!

Sexy toys voor hem

Ook mannen laten zich een beetje extra graag verwennen en kunnen online shoppen voor sexy toys. Zo zijn er bijvoorbeeld penisringen, fleslights, penis sleeves en levensechte sekspoppen. Met deze laatste is het natuurlijk wel de vraag of je aan je #relationshipgoals werkt 😉

Sexy toys voor stellen

Genieten jullie liever van ‘the best of both worlds’? (Sharing is caring!) Kies voor ‘een duo speeltje’ als jullie beiden optimaal willen genieten! Multifunctionele vibrators bijvoorbeeld, die zowel de man als de vrouw stimuleren tijdens de penetratie. Durex Play. Of ga samen een voorbinddildo kopen en go all the way! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Stem van tevoren wel af wat jullie beiden lekker vinden. En en beetje experimenteren kan ook geen kwaad!

Leestip: Hoe seksspeeltjes je relatie een boost kunnen geven
Leestip: 10 x: smoesjes om geen seks te hebben

5 tips om je relatie een boost te geven

  • Verras hem met sexy lingerie
  • Een goede massage kan wonderen doen!
  • Prik geen vaste dag voor seks
  • Spring een keer onverwacht bij je partner onder de douche
  • Wees niet altijd de dominante of het afwachtende type, maar draai de rollen een keer om