Relatietips & tricks tegen sleur – #relatiegoals

Je relatie spannend houden is niet altijd even gemakkelijk. Lieve woorden en begrip voor elkaar zijn belangrijk, maar ook fysiek contact mag niet worden vergeten! Hoe vind je de juiste balans tussen liefde, aandacht en passie? Een sterke relatie, fysiek en mentaal. Relatietips & tricks.

Relatietips

Een sterke relatie is gebouwd op fysiek en mentaal contact. Voor een sterke band is het dus belangrijk om te investeren in beide vlakken. Bij een langere relatie kan het zomaar gebeuren dat de sleur erin sluipt. Is dit bij jou het geval? Dan is het tijd om er wat aan te doen met deze relatietips! 

Jullie mentale relatie

Jullie mentale relatie

Steek energie in het mentale vlak van jullie relatie. Door vaker iets liefs tegen je partner te zeggen bijvoorbeeld. Elke dag minimaal één complimentje is een goede vuistregel! Verras je partner zo nu en dan ook met een klein gebaar: een cadeautje waarmee je laat blijken hoeveel je hem of haar waardeert.

Jullie fysieke relatie

Jullie fysieke relatie

Om een sterke en innige band met elkaar te hebben én houden, is het ook belangrijk om te investeren in jullie fysieke contact. In plaats van een bos bloemen, zou je daarom ook eens een ander leuk en spannend cadeau kunnen geven. De ideale manier om weer wat spanning en sensatie in je relatie te brengen, is met een Easytoys vibrator. Met een leuk extraatje in bed hebben jullie een spetterend seksleven, wat je relatie alleen maar ten goede zal komen!

Leestip: Persoonlijke ontwikkeling: waar haal je de tijd vandaan?

Een vibrator voor extra plezier

Een ontzettend leuk cadeau wat direct zorgt voor een sterkere fysieke relatie is een vibrator van Easytoys. Vibrators zijn er in alle soorten en maten, dus er zal er altijd één tussen zitten die bij jullie wensen past. Van een rabbit vibrator, een G-spot vibrator of een vibrator die je samen kunt gebruiken. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders liefhebbers zijn van sextoys en hier ook steeds opener over zijn. Maar liefst 85% van de Nederlandse vrouwen gebruikt wel eens een sextoy. En onder mannen neemt de interesse ook toe: 23%. Dit blijkt uit de onderzoek van AshleyMadison.com, waaraan wereldwijd 75.000 mannen en vrouwen deelnemen.

Foto´s: Unsplash