Muddy Angel Run 2019 – hardgaan in je tutu!

Life – like business – is all about facing obstacles. Soms moet je eerst het onderspit delven, om uiteindelijk stralend over de finish te gaan!

Op het bosrijke festivalterrein aan het E3 strand in Eindhoven hangt een topsfeer. Hoewel het 33 graden is, heeft iedereen zin om te knallen. ‘Who Run The World?’ is het motto, dat in de auto al ontstaat tijdens een meebler-sessie op Beyoncé. 5 kilometer, 15 obstakels in de modder en 6 power ladies. De Muddy Angel Run 2019. Wij kunnen dit!!

#hardgaaninjetutu

De Muddy Angel Run zamelt geld in voor borstkankeronderzoek. Een internationaal event, één keer per jaar in Nederland. Roze is de kleur voor borstkankerpreventie. Het perfecte moment dus om zonder schaamte in mijn roze tutu het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis te steunen.

Muddy Angel Run 2019 - glijbaan

De eikenprocessierups

De hitte zou onze grootste vijand zijn, dachten we. Maar dat viel hartstikke mee in de modder! Een andere vijand lag wel stilletjes op de loer: de eikenprocessierups. Eindstand: 4 van de 6 dames onder de rode bulten. Maar we hebben het geflikt! Stralend over de finish en daarna een verkoelende (geïmproviseerde) douche.

Eindstand Muddy Angel Run 2019

In Eindhoven is in totaal € 421.125,92 opgehaald aan donaties, deelnamegeld en verkochte merchandise. Het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis gebruikt dit bedrag voor onderzoek naar borstkanker en voor voorlichting over de ziekte. De volgende editie van de Muddy Angel Run vindt op 16 mei 2020 plaats in Antwerpen. Wanneer de Nederlandse 2020 run zal zijn is nog niet bekendgemaakt.

Tjaja, Debby, Vanessa, Samantha en Eefje: thanks voor de support en af en toe een duwtje in m’n rug!

#teamworkmakesthedreamwork

Foto’s: Sportfotograf.com