Magic truffels tegen stress – verminder werkstress en burn-outklachten

Steeds meer werknemers hebben last van een toenemende werkdruk. Uit cijfers van het CBS blijkt dat ruim 1,3 miljoen Nederlanders burn-outklachten ervaren door werkstress. Lichte klachten, maar ook serieuze klachten die ervoor zorgen dat mensen tijdelijk thuis komen te zitten. Wat kun je doen tegen stressgerelateerde klachten? Er zijn mensen die zweren bij magic truffels tegen stress. Ik heb het voor je uitgezocht!

‘Werken deze paddenstoelen echt?’

Een Google search naar ‘Magic truffels tegen stress’ levert een paar relevante resultaten op, maar waarschijnlijk nog meer vragen! Werken deze paddenstoelen echt? Bij welke klachten kun je ze gebruiken? Voor wie is het geschikt en voor wie zeker niet? En wat is de juiste dosering? ↓

Werkstress en burn-outklachten

1,3 miljoen Nederlanders komen dus regelmatig uitgeput van het werk. Veel genoemde oorzaken van stress- en burn-outklachten zijn: een overload aan informatie die men dagelijks tot zich neemt (telefoontjes, mailtjes, kennissessies etc.) en de toenemende trend van het ‘altijd maar bereikbaar willen zijn’. Piekeren, een slechte nachtrust en rusteloosheid zijn vaak wat volgt. 

Magic truffels tegen stress

Soms nemen de klachten zo’n vaart dat een paniekaanvallen en/of een burn-out onvermijdelijk zijn. Je bent dan vaak weken, zo nu niet maanden uit de running. Magic truffels kunnen stressklachten verminderen en soms zelfs helemaal laten verdwijnen. Hoewel de wetenschap ze nog niet officieel erkent als geneesmiddel, zijn er steeds meer onderzoeken die de werking van paddo’s en truffels aantonen.

Leestip: Persoonlijke ontwikkeling: waar haal je de tijd vandaan?

De werking van magic truffels

Paddo’s en truffels worden al honderden jaren gebruikt vanwege hun psychedelische werking. Ze werken tegen depressie, stress, angst, een negatief zelfbeeld en andere mentale klachten. Naast het wegnemen van bestaande klachten, kan de juiste dosering er ook voor zorgen dat stress wordt voorkomen. Je komt in een relaxte state of mind en laat je leiden door het hier en nu: just go with the flow!

Dosering magic truffels tegen stress

De dosering is erg belangrijk bij magic truffels tegen stress. Je moet een lage dosering innemen: een zogenaamde micro-dosering. Dit kun je eenmalig doen, als tijdelijke stressverlichter, maar ook periodiek. Bij periodiek gebruik zullen de stressklachten op de lange termijn verdwijnen en ook worden voorkomen. Wat je ervoor terug krijgt zijn positieve gedachten. Tip: de Psilocybe Mexicana is ideaal voor de beginnende gebruiker.

Wanneer niet?

Magic truffels worden afgeraden voor mensen met een familiegeschiedenis en aanleg voor psychische aandoeningen. Heb je last van een hoge bloeddruk, dan kun je ook beter niet aan de truffels gaan. Mushrooms kunnen de bloeddruk namelijk verhogen. En ook gebruik in combinatie met andere medicatie wordt afgeraden. Overleg bij twijfel altijd eerst met de behandelend arts, om conflicten met je reguliere behandeling te voorkomen.

Magic truffels kopen

Paddo’s kopen of magic truffels, kan tegenwoordig online. Kies de soort die bij je past – lees hiervoor goed de productbeschrijvingen – bestel simpel en snel in een paar klikken en ontvang je magic truffels per post. Makkelijker kan niet!

Foto: Unsplash