Korting op je condooms scoren!

Een dinerdate voor twee, een nieuwe outfit, een bezoekje aan de kapper, zijn/haar favoriete luchtje… Voordat jij en je date elkaar in de ogen hebben gekeken is je budget vaak al aardig geslonken. En dan moet je ook nog een familypack van die dure condooms kopen. Want je budget mag dan wel geslonken zijn, je ‘gevoelens’ niet. Maar safe seks hoeft niet duur te zijn. Met deze korting op je condooms kun je het zo gek maken als je zelf wilt!

Safe sex steeds duurder

We leren al vanaf de middelbare school over de belangen van veilige seks, toch worden condooms wereldwijd steeds duurder. Dit heeft o.a. te maken met de stijgende vraag. In tijden van Corona zoeken we thuis de gezelligheid bij elkaar op. Aan de andere kant hebben fabrieken en transportdiensten soms maandenlang stil gelegen. In april 2020 was het zelfs zo erg dat er een tekort aan condooms dreigde. Al met al betekent dit niet veel goeds voor de prijs. Sommige fabrikanten hebben hun prijs in de afgelopen jaren meer dan verdubbeld!

Korting op je condooms

Condoom.nl is al 17 jaar dé webshop voor veilig vrijend Nederland. Naast sextoys, glijmiddel en condooms van bekende merken als Durex is er nu hun eigen lijn gelanceerd. Goedkope condooms, maar zeker niet minder veilig en lekker! Er zijn 7 soorten:

Goedkoop voorbehoedsmiddel

💙 Standaard
💛 Extra dun
❤️ Aardbei
🧡 Intens
💜 Extra groot
💙 Koel
💚 Extra sterk

Houd je van een beetje afwisseling in bed of ben je er nog niet helemaal uit wat je favoriet is? Dan zijn er het CNL Fun pakket en het CNL Try Out pakket met 3 verschillende soorten condooms en glijmiddel of een vibrerende ring. De nieuwe collectie wordt binnenkort uitgebreid met een eigen lijn glijmiddelen.

Binnen 24 uur gratis en anoniem thuisbezorgd

Over de verzendkosten en een buurman die je pakketje aanneemt hoef je je geen zorgen te maken. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd in een blanco enveloppe, 100% anoniem dus! De levering is een vluggertje: binnen 24 uur. En je kunt er ook voor kiezen om je bestelling anoniem te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt.

Leestip: Hoe seksspeeltjes je relatie een boost kunnen geven

5 condoomtips

Condoom tips
  1. Check altijd eerst goed de houdbaarheidsdatum en de verpakking. Als die laatste beschadigd is, kan het condoom ook beschadigd zijn. Pak in zo’n geval een nieuwe.
  2. Doe de condoom pas om als de penis helemaal hard is. Plaats eerst het topje op de eikel en rol het condoom naar beneden.
  3. Pas op met scherpe nagels, ringen, ruwe handen en tanden!
  4. Gebruik een condoom nooit langer dan 15 minuten. Vervang hem na die tijd voor een nieuw exemplaar.
  5. Gaat het mis bij het openmaken van het condoom of hoor je iets knappen tijdens de seks? Neem geen enkel risico en doe een nieuwe om.