Hoe seksspeeltjes je relatie een boost kunnen geven

Het gebruik van seksspeeltjes is de laatste jaren steeds populairder geworden. Solo, of samen. Toys kunnen je seksleven een stuk spannender maken en je relatie een enorme boost geven. Door samen te ontdekken wat jullie opwindend vinden, leer je elkaar beter kennen en groeit de passie.

Seksspeeltjes

Seksspeeltjes zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Dat maakt een keuze maken niet altijd makkelijker. Zeker niet als je op zoek bent naar een sekstoy die jullie allebei spannend vinden! Een paar handige tips om je op weg te helpen!

Voor welk seksspeeltje kies je?

De mogelijkheden op het gebied van seksspeeltjes zijn oneindig. Is het gebruiken van speeltjes nieuw voor jullie en wil je graag rustig beginnen? Dan kun je beginnen met toys die jij of je partner normaal gesproken solo gebruiken. Gebruik de speeltjes eens bij de ander of laat je partner de leiding nemen door een speeltje van jou te besturen.

Leestip: 10 x: smoesjes om geen seks te hebben

Strap on

Wil je de rollen een keer helemaal omdraaien en vind je het leuk om te experimenteren met het ´grote werk´? Denk dan eens aan een voorbinddildo, ook wel een strap on dildo genoemd. Een voorbinddildo kan zowel door mannen, als door vrouwen worden gebruikt. Het is niet voor niks al een aantal jaren een van de populairste seksspeeltjes wereldwijd!

Hoe begin ik over het gebruiken van seksspeeltjes?

Als jij en je partner het nog niet eerder hebben gehad over het gebruiken van seksspeeltjes, dan kan het best lastig zijn om hierover te beginnen. Tegenwoordig wordt er veel opener gesproken over seksspeeltjes en lijkt het taboe langzaamaan te verdwijnen. Als je het toch nog lastig vindt om dit bespreekbaar te maken met jouw partner, dan kun je kiezen om er op een rustig moment over te beginnen… of juist op een moment dat jullie al lekker met elkaar bezig zijn.