Het FM Summer Fest in Wroclaw Polen

Witamy w Polsce, oftewel: Welkom in Polen! Dit artikel heeft een wat persoonlijke insteek met een zakelijk tintje. Ik ben namelijk  net terug van een weekend Polen. Daar heb ik in zakenstad Wroclaw met een groep super leuke mensen, goede muziek en lekker eten aan mijn international business gewerkt op het FM Summer Fest in Wroclaw. Een reisverslag.

Op reis naar Wroclaw

Wroclaw

Wroclaw ligt op 1,5 uur vliegen van waar ik woon in Noord-Italië. Ik reisde samen met een groep Italiaanse collega’s, op uitnodiging van FM World. Wroclaw, in het Nederlands Breslavia, is een echte zakenstad. Er zijn veel internationale bedrijven gevestigd en het centrum heeft een internationaal tintje. Er zijn veel bars, winkels, marktkraampjes, restaurants, straatmuziek en andere happenings op straat. Dwergen zijn de boegbeelden van de stad, je vindt ze in elke uithoek…in de meest bijzondere gedaantes. 

FM Summer Fest in Wroclaw

Onze groep bestond uit 14 Italiaanse partners/franchisers van FM World. We kregen op uitnodiging van FM World Polen een rondleiding in de parfumfabriek en op het hoofdkantoor van de beauty en health distributeur. Op zaterdag was er een barbecue, met food, friends en fun….inclusief karaoke-optreden van onze club en een uitgebreide fotoshoot voor de Insta wall.

FM World Distribution 

FM World Distribution is een internationale distributeur in parfum, make-up, beautyproducten en een eigen afslankprogramma. Ik ga binnenkort als partner aan een franchise webshop werken. Hierover later meer! Hier alvast een sneak peek vanuit de showroom.

Leestip: Online bierpakketten bestellen voor je buurtbarbecue