Gouden donuts! ?? André Hazes eerste proefkonijn

Dunkin’ Donuts heeft haar nieuwste donut gelanceerd: de Gouden Donut, gemaakt van echt bladgoud. Deze unieke donut werd uitgereikt aan André Hazes. Dré mocht daarnaast ook een Young Talent Award in ontvangst nemen.

Limited gouden donuts

De nieuwste toevoeging aan het donutassortiment is de meest speciale tot nu toe: naast het feit dat hij van bladgoud gemaakt is, is ‘de golden special’ ook een echte smaaksensatie. Een heerlijke vulling van Nutella streelt je tong. De gouden donut is exclusief en daarom niet in de fysieke stores van Dunkin’ Donuts te vinden. Wie wil proeven, kan hem speciaal aanvragen. De limited gouden donut wordt per 6 stuks verkocht, voor €299 per doos.Gouden donuts Andre Hazes

Young Talent Award

Dit jaar werd voor het eerst de Young Talent Award uitgereikt. Een award voor de meest talentvolle, jonge artiest in Nederland. Niemand minder dan André Hazes mocht de prijs in ontvangst nemen.
“André is voor ons het ultieme jonge talent. Hij wordt door heel Nederland omarmd, zijn uitverkochte concertreeks op 26, 27 en 28 oktober dit jaar in Ahoy Rotterdam is hier een weerspiegeling van. Bovendien draagt André goede doelen een warm hart toe,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland.

Dunkin’ Donuts

Gouden donuts nieuwe Dunkin Donuts in AmstelveenDunkin’ Donuts, opgericht in 1950, is één van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland: www.dunkindonuts.nl. Je vind filialen in Amsterdam, Amstelveen, Eindhoven, Hilversum, Tilburg en Utrecht.