Glitterwijn zonder alcohol, de trend voor december

Ooit van glitterwijn gehoord? Leuk voor een verjaardag, een Sweet 16, Kerst, Oud & Nieuw of op een babyshower, zodat de mom to be ook een glaasje kan meedrinken. Glitterwijn speelt namelijk helemaal in op de alcoholvrije trend én het bevat minder calorieën #cheers!

De alcoholvrije trend

De alcoholvrije trend duurt al een paar jaar en is nog lang niet op zijn hoogtepunt. De verwachting is dat alcoholhoudende dranken meer en meer plaats zullen maken voor een alcoholvrije variant. Dat zegt tenminste het wijnrapport van Nielsen. Voor dit onderzoek zijn 1500 respondenten ondervraagd over hun drankconsumptie. Uit de enquête blijkt dat steeds meer mensen hun toevlucht zoeken in een alcoholvrij drankje: pils, radler, cider, speciaalbieren en wijn. 

Wijn voor de slanke lijn

Ook slijterijen en wijnhandelaren zien steeds vaker dat consumenten op zoek zijn naar een wijntje met minder of geen alcohol. En in supermarkten schieten de verkoopcijfers van 0.0 wijnen omhoog. De maatschappelijke tendens speelt hierin een grote rol, we lezen steeds meer berichten over de schadelijke effecten van alcohol in de media, maar ook redenen als het uitblijven van een kater en wijn voor de slanke lijn worden veel genoemd. Zo kiezen veel vrouwen voor alcoholvrij, omdat dit drankje ook minder calorieën bevat. Een slimme keuze.

Glitterwijn voor een stralend feestje

Glitterwijn van Muselet zonder alcohol

Glitterwijn is een stralend drankje, leuk voor feestelijke gelegenheden die een beetje extra glamour verdienen. Er is een alcoholvrije variant die veel wordt geschonken op verjaardagen, babyshowers, gender reveal-feestjes, Sweet 16 party’s en in feestmaand december. Hij is er in verschillende smaken en bijbehorende vrolijke kleuren: blauw, roze, geel, goud en zilver bijvoorbeeld. En voor de ultieme party gift is er ook een proefpakket met alle kleuren van de regenboog. Geschikt voor elke gelegenheid en letterlijk een feestje in je glas. En de kater…die komt in ieder geval niet later!