EK Voetbal 2021 – 5 items voor het ultieme oranjegevoel

We zijn er weer bij en dat is prima, viva Hollandia! Op vrijdag 11 juni begint het EK Voetbal 2021 en op zondag 13 juni speelt het Nederlands elftal de eerste wedstrijd van het toernooi, tegen Oekraïne. Hoe zorg je voor het ultieme oranjegevoel? Met deze 5 items laat je de leeuw zeker niet in zijn hempie staan!

EK Voetbal 2021

Het EK Voetbal 2021 is uniek. Het wordt niet in één land gespeeld, maar in elf speelsteden verdeeld over Europa. De kick-off vindt plaats op 11 juni in Rome. Hier spelen Italië en Turkije tegen elkaar. De halve finales en de grote finale worden gespeeld in het Londense Wembley stadion. Andere speelsteden zijn: Amsterdam, Kopenhagen, Sevilla, Boekarest, München, Sint-Petersburg, Boedapest, Glasgow en Bakoe.

Leestip: Het speelschema van het EK 2021

De finalewedstrijd van het EK Voetbal 2021

De finale van het EK Voetbal 2021 wordt gespeeld op zondag 11 juli 2021, in het Wembley stadion in Londen. In Nederland begint de oranjekoorts steeds verder op te laaien. De eerste vlaggen hangen uit, sommige straten zijn compleet oranje geworden en onze oranje outfits mogen weer van zolder! 

5 items voor het ultieme oranjegevoel

Hoe zorg jij thuis voor het ultieme oranjegevoel? En wat kun je doen om je familie, vrienden en buren ook in de stemming te krijgen voor het EK Voetbal 2021? Met deze 5 items kom je helemaal in Viva Hollandia-sferen!

#1 Het Oranje Versier Je Straat pakket 

Het Oranje Versier Je Straat Pakket

Het echte Hup Holland Hup-gevoel begint natuurlijk met oranje versiering. Slingers, ballonnen, spandoeken. Met het Oranje Versier Je Straat pakket kun je meteen de hele straat onder handen nemen! Hij bevat een muurdecoratie van 130x180cm, een mega franjeslinger van 5 meter, 10 meter oranje afzetlint, 25 latex ballonnen en 10 meter oranje vlaggenlijn.

#2 De ultieme juichjurk voor het EK Voetbal 2021 

Wikkeljurk Nederlandse vlag - EK Voetbal 2021

Draag de vlag van Nederland als jurk en juich ‘onze jongens’ in stijl naar de overwinning! De EK wikkeljurk heeft een sexy decolleté en een loose fit aan de achterkant. Je kunt dus lekker losgaan als het Nederlands elftal scoort, zonder bang te zijn voor kleerscheuren! En nadat we op 11 juli Europees kampioen zijn geworden, kun je er lekker mee pronken op het strand deze zomervakantie! 

Leestip: 6 mannen musthaves voor de zomer

#3 Oranje schmink

Oranje schmink

Als het om het Nederlands elftal gaat pakken we graag flink uit. Het mag lekker over de top! Vind je een oranje leeuwenpak een beetje te warm in hartje zomer, een pruik niet lekker zitten, maar wil je toch voor een complete oranje look gaan? Tattoos en schmink zijn super retro! AH heeft dit jaar een EK actie, waarbij je gratis plaktatoeages bij je boodschappen krijgt. Zelf schminken is natuurlijk nóg leuker! Koop een doosje oranje schmink, een setje schmink sjablonen en een kind kan de was doen! 

#4 Voetbal oorbellen

Voetbal oorbellen EK Voetbal 2021

Goede accessoires maken je outfit helemaal af, dat geldt ook voor EK outfits! Een kek oranje hoedje, armbanden en kettingen. En met deze eyecatcher voetbal oorbellen vliegen de ballen je letterlijk om de oren! #EKfashionista

#5 Een oranje motorkaphoes

Oranje motorkaphoes

Onderweg wil je natuurlijk ook de nodige oranjestoom afblazen en iedereen laten zien dat je oranje support. Met een oranje motorkaphoes ontkomt niemand aan jouw oranjekoorts. Tip: ook leuk als je tussen 11 juni en 11 juli een weekendje Duitsland in de planning hebt staan!