Duurzaam douchen met vegan body bars – kortingscode!

We worden met z’n allen steeds duurzamer. Op het werk, onderweg en thuis. Zo kun je bijvoorbeeld duurzaam douchen, door de thermostaat een paar graden kouder te zetten of door een paar minuten korter onder de douche te staan. Maar onze steeds groener wordende consumptiemarkt biedt meer mogelijkheden op het gebied van verduurzaming. Wat dacht je bijvoorbeeld van plasticvrij douchen met vegan body en shampoo bars. We geven een kijkje achter het douchegordijn en trakteren op 10 procent korting!

Duurzaam douchen

Shampoo Bar Aloë Vera

Duurzaam douchen is lekker voor je lichaam en lekker voor het milieu. Je zorgt ervoor dat ergens anders op de wereld geen hoge prijs wordt betaald voor jouw daily routine. Door plasticvrij te douchen bijvoorbeeld. Wist je dat er elk jaar tussen 4,8 en 12,7 miljoen ton plastic afval terecht komt in onze oceanen? Gemiddeld gebruiken we jaarlijks tussen de 15 en 25 shampooflessen: zinloos wegwerpplastic. En dan hebben we de conditioner en douchegel nog niet eens meegerekend! Shampoo bars en body bars zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, ze hebben de vorm van een stuk zeep en worden plasticvrij verpakt en verstuurd. Een grote stap in de groene richting! 

100% natuurlijke body bars

Steeds meer mensen stappen over op natuurlijke haarverzorging, maar vergeten hierbij hun huid. Je huid is je grootste orgaan en heeft goede verzorging nodig! Natuurlijke ingrediënten bieden de meest pure verzorging die je je huid kunt geven. Met de body bars van Shampoobars.nl kun je lekker poedelen met een stuk zeep. Ze zijn vrij van SLS, parabenen, sulfaten, palmolie, plastic en dierproeven. 100% vegan en duurzaam douchen dus! Er zijn verschillende kleuren en geuren en wil je écht bewust met je omgeving omgaan, dan kun je ook kiezen voor een Verspil-Me-Nietje. Dit is een shampoo of body bars die een klein deukje heeft opgelopen tijdens het productieproces en om die reden niet meer voor de volle prijs wordt verkocht. De Vergeet-Me-Nietjes zijn een euro goedkoper dan hun knappe broers en zussen. Het is een verrassing welke body bar je toegestuurd krijgt, wat eigenlijk best leuk is!

Body bars van Shampoobars.nl - kado idee voor Kerst

Duurzaam douchen met korting

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van duurzaam douchen, maar wil je het wel een keer proberen? Of ben je al helemaal om en kun je die code goed gebruiken voor je volgende bestelling? Gebruik de code gr09wufduj voor 10% korting!

Shampoo Bars review

Dikke Titels mocht vorig jaar zelf de voordelen van duurzaam douchen ervaren. Eerlijk: sindsdien zijn we hooked! In de onze review laten we je zien waarom!

Leestip: Getest en gecheckt: plasticvrij douchen met Shampoo Bars