Chai of the Tiger thee van Tastea: gggruwelijk lekker!

Theetijgers opgelet! Er is een nieuwe smaak in town: Chai of the Tiger van Tastea. Een 100% natuurlijke blend, geïnspireerd op de traditionele chaithee uit India en gemaakt van de beste theebladeren. Dat smaakt niet alleen heerlijk, maar ruikt ook geweldig en helpt je om te werken aan een gezonde levensstijl. Ben jij al summer ready? Wij helpen je met een inspirerende how to-video en 3 tastea thee tips!

Chai of the Tiger thee van Tastea

Chai of the Tiger thee van Tastea - gggruwelijk lekker

Chai of the Tiger is een lekkere pittige chai, dat ruik je meteen bij het inschenken. Het is een mix van zwarte thee, johannesbrood, zwarte peperkorrels, kaneel, venkel, gember, Siberische ginseng, anijs, kruidnagel, steranijs en kardemom. De geuren komen je letterlijk tegemoet. En, net als de andere smaken van Tastea, helpt hij je om het beste uit jezelf te halen. Chai of the Tiger thee ondersteunt bij afvallen (detox), rust en energie. Zo werk je ontspannen en relaxed aan een gezonde lifestyle en een summerbody!

Chai of the Tiger thee van Tastea

100% natuurlijke ingrediënten

Deze nieuwe Tastea blend is gemaakt van:

🌿 Zwarte thee uit Assam, in India
🌿 Johannesbrood 
🌿 Zwarte peperkorrels
🌿 Kaneel
🌿 Venkel
🌿 Gember
🌿 Siberische ginseng
🌿 Anijs
🌿 Kruidnagel
🌿 Steranijs
🌿 Kardemom

Chai of the Tiger thee maken

De Chai of the Tiger thee wordt bezorgd in een luxe bus met 100 gram pure kruiden. Per kopje heb je slechts 2,5 gram nodig: 1 schepje is genoeg. Met een bus kun je dus 40 keer genieten van een vers kopje. Gebruik een infuser om te voorkomen dat de kruiden zich door je drinken vermengen of bestel een handig dubbelwandig glas of Tastea mok met ingebouwde infuser! 

We hebben een instructievideo voor je gemaakt.

How to tea

Benieuwd hoe je nóg beter kunt genieten van jouw favoriete theeblends? Gebruik onze 3 tips voor het lekkerste bakje en ultieme relaxmoment.

1. Time je thee goed!

Twijfel je hoe lang je thee moet laten trekken? Dit verschilt per smaak. De gouden regel is: 3 tot 5 minuten voor zwarte thee, 3 minuten als je groene thee zet en 5 minuten voor witte thee. De Chai of the Tiger thee van Tastea moet ongeveer 5 minuten trekken.

2. Gezond thee drinken

Thee is een mix van water en natuurlijke ingrediënten en hierdoor erg gezond, toch zit er een maximum aan het aantal kopjes dat je per dag mag drinken. Dit komt omdat de meeste theesoorten cafeïne bevatten. Voor zwarte thee, zoals de Chai of the Tiger, geldt een maximum van 10 kopjes per dag. Van groene thee kun je het dubbele aantal drinken: 20 kopjes per dag.

3. Losse theekruiden zijn duurzaam en smaakvol

Veel theedrinkers lopen met de vraag ‘thee uit een zakje of losse bladeren?’. Dit laatste is de meest duurzame keuze. Je gebruikt dan namelijk niet elke keer een papieren zakje. Een ander voordeel is dat losse kruiden meer smaak afgeven, omdat ze niet vermalen zijn. Hierdoor zijn alle essentiële oliën nog in tact en komen deze in het water vrij.

Leestip: Recepten uit de oven, tips voor foodlovers