8 originele kado ideeën voor vrienden – surprise!

Staat er een verjaardag voor deur? Zijn je vrienden pas getrouwd, verhuisd of vieren jullie zoveel jaar vriendschap? Dan is een leuk kado op z’n plaats. Er is immers maar één ding leuker dan kado krijgen: er één geven! Maar wat is een leuke give away? Een kadobon is zo cliché, net als bloemen of douchegel. Wil je jouw vrienden écht verrassen? Gebruik dan deze 8 originele kado ideeën voor vrienden!

Een origineel kado

8 originele kado ideeën voor vrienden

Wat de aanleiding ook is, een mooi gebaar voor vrienden is altijd leuk! Je kunt het zo groot of klein maken als je zelf wilt. Van een fles wijn of een reep chocolade tot een tastbare terugblik op jullie vriendschap of een gezellig dagje weg, waarop jullie nieuwe herinneringen maken. Een origineel kado is altijd leuk! En je kunt de simpelste presentjes omtoveren tot een persoonlijk gebaar! Wat dacht je bijvoorbeeld van een T-shirt met een eigen tekst, je eigen champagne of ontbijten in de Euromast!

8 kado ideeën voor vrienden

Dikke Titels verzamelde 8 kado ideeën voor vrienden die samen iets te vieren hebben. Grappige gadgets, avontuurlijke uitjes en kadotips voor echte bourgondiërs. Wedden dat er iets voor jullie bij zit!

1. Een borrelbox

originele kado ideeën voor vrienden - een borrelbox

Wil je een gezellig borrelmoment organiseren voor vrienden? Met een borrelbox creëer je gezellige momenten, onder het genot van een hapje en een drankje. Je kunt er online één bestellen, maar zelf maken is natuurlijk nóg leuker. Verzamel de favoriete bites van je vriend of vriendin in een leuke rieten mand en breng een verrassingsbezoekje!

2. Bierviltjes met een persoonlijke note

Houden jouw vrienden wel van een biertje? Met persoonlijke bierviltjes breng je het café bij hen thuis! Je kunt bijvoorbeeld bierviltjes bedrukken met naam, met een foto of met een bekende uitspraak binnen jullie vriendengroep. Je kunt ze simpel en snel online ontwerpen. Bestellen kan al vanaf 25 stuks!

Leestip: Samen 100 jaar – feestideeën, uitnodigingen en versiering!

3. Een girls night out

Een avondje uit met de meiden

Wat is er leuker dan stappen met de meiden! Even geen kids en zeurende echtgenoot, maar verstand op nul en lekker dansen! Je kunt bijvoorbeeld een kroegentocht organiseren, dit is ook leuk voor een vrijgezellenavond met vrienden! Maar een wijnproeverij of salsa-avond is ook super gezellig met vriendinnen onder elkaar!

4. Een dagje wellness

Originele kado ideeën voor vrienden - de wellness

Over meidenuitjes gesproken: lekker tutten staat ook hoog op het lijstje Originele kado ideeën voor vrienden. Trakteer je vriendin op een dagje wellness of ga samen naar een massagesalon. Tip: floaten is ook een aanrader! Je drijft dan in een bad met zout water en komt helemaal tot rust. Het ultieme relaxmoment na een stressvolle week op het werk!

5. Een T-shirt met tekst

Ook kleding kun je een persoonlijke note geven. Een hoodie, muts of T-shirt met een eigen ontwerp bijvoorbeeld. In de favoriete kleur van je vriend of vriendin, of juist lekker fout! Dit is niet alleen een origineel kado voor een verjaardag, maar ook als jullie samen een dagje weg in de planning hebben staan. Naar een festival bijvoorbeeld, of tijdens een kroegentocht. Tip: wil je een getrouwd stel een kado met een knipoog geven? Geef ze T-shirts met een foto van elkaar!

6. Ontbijten in de Euromast

Ontbijten in de Euromast

De Rotterdamse Euromast is maar liefst 185 meter hoog. De perfecte plek voor het beste uitzicht over de Maas en een gezellig samenzijn met vrienden. Brasserie De Euromast maakt het mogelijk! Het eetcafé is gevestigd in de bekende toren, op 100 meter hoogte. En na een gezellige borrel en bite, kunnen jullie een tocht maken naar de top. Over originele kado ideeën voor vrienden gesproken!

7. Je eigen champagne

Hebben jullie iets bijzonders te vieren? Dan kun je natuurlijk voor champagne van de supermarkt kiezen, maar je eigen bubbels zijn veel leuker! Er zijn verschillende webshops die het mogelijk maken om je eigen etiket of wijnkistje te ontwerpen. Verzin bijvoorbeeld een nieuwe soort, met een naam die naar jullie verwijst en proost samen op jullie vriendschap! Eigen champi staat in de top 10 met populairste verjaardag cadeaus van 2020.

8. Een BBQ kadopakket

originele kado ideeën voor vrienden - een BBQ kadopakket

Zijn jullie echte grillmasters? Met een BBQ kadopakket maak je warme zomeravonden nóg gezelliger. Ook hiervoor geldt: zelf samenstellen is het leukst! Doe bijvoorbeeld een BBQ kookboek in het pakket, een smoking hot schort, grillbestek en een heerlijk vleespakket. Om je verrassing compleet te maken, kun je jezelf ook een avondje beschikbaar stellen als grillmaster.