6 kadotips voor Kerst met de fam

De kerstkransjes kunnen weer op tafel. Vandaag is het precies twee weken voor Kerst. Je laatste kans om leuke kadootjes te scoren! Maar wat geef je aan die vriendin die alles al heeft? Je vader die van het motto ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ is? En waar maak je de kids dit jaar blij mee? Met deze 6 kadotips wordt Kerst met de fam écht gezellig!

1. Een brievenbus kerstboom

Een brievenbus kerstboom

Als je nu bestelt ben je nog net op tijd om je familie te verrassen met een kerstboom!Een brievenbus kerstboom is een mini-boompje. Hij is verlicht en verpakt in een brievenbuspakket. Een merry christmas op de mat!

2. Een ‘inhaaldiner’

2021 is niet het meest geschikte jaar voor een bruisend kerstfeest met de hele familie. De nummer 2 in onze kadotips voor Kerst is daarom een inhaaldiner, oftewel: een luxe kerstdiner op een later moment in de vorm van een kadobon. Zo hebben jullie iets om samen naar uit te kijken. Tip: wil je het iets origineler maken? Geef dan een dinercheque voor een kerstfeest in hartje zomer!

3. Een borrelpakket

Borrelpakket - kadotips voor Kerst

Families are nuts! Gun je jouw medewerkers een gezellig kerstfeest met de hele familie? Doe ze een borrelpakket kado. Tjokvol versgebrande noten, als aperitiefje voor het kerstdiner. Een borrelpakket bestellen kan simpel en snel online!

4. Een kerstwens in chocolade

Of het nou opa en oma zijn, je (schoon)ouders of de kids van je zus: chocolade is de ultieme kadotip voor Kerst! Die kun je tegenwoordig op vele manieren personaliseren. Bij je lokale banketbakker of online. Onze tip voor Kerst? Een lieve boodschap in melk, wit of puur.

5. Een foute kersttrui

Een foute kersttrui kopen

De winkels hangen er vol mee en foute kersttruien vallen in de categorie ‘one style fits all’, dus wat dat betreft zit je met dit kerstkado ook altijd goed. Zo zit je familie er dankzij jou lekker warmpjes bij deze winter.

Leestip: De leukste winkels van Hoog Catharijne

6. Een wijnkoeler

Kerst zonder wijn is als een kerstboom zonder ballen of de Kerstman zonder rendieren. Tijdens de feestdagen zetten we graag een paar flessen koud. Met een wijnkoeler blijft je wijn koel aan tafel. Het perfecte kado voor de liefhebber!