5 x: sensuele date-ideeën voor jou en je partner

Het dagelijkse leven kan soms druk zijn. Daarom is het belangrijk om zo nu en dan tijd vrij te maken voor quality time met je partner. En waarom zou je niet kiezen voor iets extra speciaals op jullie volgende afspraakje? Sensuele date-ideeën kunnen het vuur in jullie relatie weer doen oplaaien. Benieuwd wat jullie allemaal kunnen doen? Lees dan snel verder!

Een picknick bij zonsondergang

Sensuele date-ideeën voor stellen

Waarom wachten tot het donker is voor een romantische avond? Organiseer een picknick bij zonsondergang in een mooi park of aan het strand. Neem een mandje vol met lekker eten mee, inclusief aardbeien, chocolade en een fles champagne. Terwijl de lucht prachtig roze en oranje kleurt, kunnen jullie genieten van elkaars gezelschap. Vergeet geen comfortabele deken mee te nemen om op te zitten en dicht tegen elkaar aan te kruipen.

Een massage-avond

Heerlijk genieten van een ontspannen massage bij jullie thuis? Dat kan zomaar! Creëer een ontspannen en intieme sfeer door kaarsen aan te steken en rustgevende muziek op te zetten. Verwen elkaar met een sensuele massage. Gebruik warme massageolie van Hismith en neem de tijd om elkaars spanning weg te masseren. Hierdoor kunnen jullie niet alleen helemaal ontspannen, maar het versterkt ook de band tussen stellen. Neem de tijd en geniet van het moment. En wie weet waar de avond nog naartoe leidt…

Sterrenkijken op het dak

Romantisch samen naar de sterren kijken

Wat is er romantischer dan samen naar de sterren kijken? Als jullie dak het toelaat, is het bovendien hartstikke gezellig om hierop te kruipen en ver weg van iedereen een momentje te nemen voor jullie twee. Leg een deken neer en kijk samen naar de prachtige sterrenhemel. Let wel op dat het veilig blijft natuurlijk!

Bereid samen een romantisch diner

Laat de vonken overslaan in de keuken terwijl jullie samen een sensueel diner bereiden. Kies ingrediënten die bekend staan als echte verleiders, zoals oesters, avocado’s en aardbeien. Terwijl jullie samen achter de potten en pannen staan, kunnen jullie genieten van elkaars gezelschap en daarna samen genieten van een heerlijke maaltijd. En wie weet zijn de fabeltjes over oesters en aardbeien wel waar en krijgt de avond nog een spannend vervolg!

Sensuele date-ideeën tussen de lakens

De sleur uit je seksleven halen - 3 tips

Hebben jullie zin in een spicy date? Houdt dan een avondje vrij voor elkaar en probeer eens iets nieuws tussen de lakens. Luister om te beginnen goed naar elkaar en wees eerlijk over jullie fantasieën en verlangens. Misschien wil je partner wel heel graag een nieuwe dildo testen, of misschien is een rollenspel wel helemaal jullie ding? Laat vooral alle schaamte achter jullie en geniet van elkaar en het moment. Wie weet ontdekken jullie wel heel wat leuke dingen die jullie seksleven terug doet oplaaien. 

Leestip: Sekstoys top 4 – Ken jij deze speeltjes al?