5 tips om je vakantiegeld nuttig te besteden

Zit een reis naar het buitenland er budgetwise niet in of durf je de enorme rijen op Schiphol niet aan? Een staycation is ook hartstikke leuk en je vakantiegeld aan iets nuttigs besteden is ook niet verkeerd! Wat dacht je bijvoorbeeld van investeren in je huis? Een nieuwe tuinset? Of een andere aankoop waar je nog jarenlang plezier van hebt? Gebruik onze 5 tips om je vakantiegeld nuttig te besteden.

1. Een verbouwing 

Je huis verbouwen van je vakantiegeld

Je woning is een goede investering voor mensen die hun vakantiegeld nuttig willen spenderen. Met extra vierkante meters en goed onderhoud kan de waarde van je huis tienduizenden stijgen. Steek je vakantiegeld bijvoorbeeld in een uitbouw of laat nieuwe kozijnen plaatsen, zodat je huis groter wordt en toekomstbestendig. Kunststof kozijnen kosten gemiddeld tussen de 15.000 en 18.000 euro voor een rijtjeshuis van 50 m2. Je zult dus iets moeten bijleggen als je het van je vakantiegeld doet, maar dan zit je voor de komende 50 tot 75 jaar goed!

2. Elektrische apparatuur kopen van je vakantiegeld

Verduurzaming is ook rendabel en dan met name de overstap van gas naar elektriciteit. Nu we komend najaar helemaal van het Russische gas af moeten, doe je er verstandig aan om komende zomer al te beginnen met investeren. Stap bijvoorbeeld over op een elektrisch fornuis en elektrische verwarming, dan weet je zeker dat jij er komende winter warmpjes bij zit.

3. Een vakantie in eigen tuin

Tips om je vakantiegeld nuttig te besteden

Heb je geen trip naar het buitenland geboekt, maar wil je toch 110% genieten van de zomervakantie? De tuin is je ideale locatie voor een staycation. Koop een opblaasbare jacuzzi, investeer in een nieuwe tuinset, zonwering of leuke spelletjes waar de kids zich weken mee vermaken!

4. Een e-bike kopen van je vakantiegeld

Lekker toeren in eigen land is ook heerlijk in de zomervakantie en dan het liefst in de frisse buitenlucht natuurlijk. Op een e-bike ontdek je de mooiste plekken van Nederland. Van de Utrechtse Heuvelrug tot zwoele Brabantse zomeravonden en weer terug!

NS Groepsticket Daluren

Een dagje winkelen, een terrasje pakken in een andere stad, met het hele gezin naar het strand of weer eens bij oma in Zeeland op bezoek. Met een NS Groepsticket Daluren ga je samen voordelig op pad door heel Nederland. Hoe groter de groep, hoe meer voordeel. Een mooie investering voor een blijvende vakantieherinnering, zonder dat je de grens over hoeft! Bekijk de prijzen hieronder.

PersonenPrijsPrijs Enkele Reis p.p.
2€ 32€ 16
3€ 32€ 10,67
4€ 35€ 8,75
5€ 38€ 7,60
6€ 41€ 6,83
7€ 44€ 6,30