12 kado ideeën als je 10 jaar samen bent ❤️

10 jaar samen, FEEST! Familie, vrienden, kennissen, iedereen komt. Maar wat is een leuk cadeau voor een stel dat hun ´tinnen samenzijn´ viert? Bloemen zijn zo doorsnee, een cadeaubon weinig creatief. Wil je écht origineel zijn, gebruik deze 12 kado ideeën als je 10 jaar samen bent!

Een origineel cadeau

kado ideeën als je 10 jaar samen bent

Of ze nou verliefd, verloofd of getrouwd zijn: 10 jaar is een mooie mijlpaal. Eén die je niet onopgemerkt voorbij mag laten gaan. Je komt niet weg met een simpele doos bonbons en een vrolijke kaart. Een bijzonder cadeau is op zijn plaats. Een tastbare terugblik op hun relatie bijvoorbeeld of een dagje uit, die ze de komende 10 jaar niet meer zullen vergeten.

Volg mij op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 2.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

12 kado ideeën als je 10 jaar samen bent

Dikke Titels verzamelde 12 kado ideeën voor stellen die 10 jaar samen zijn. Voor echte dare devils, romantische lovers en voor stellen die dol zijn op lekker eten en goede wijn. Wedden dat er iets leuks tussen zit!

kado ideeën als je 10 jaar samen bent - Our Life Story dagboek

1. Our Life Story dagboek

In het Our Life Story dagboek’ bundel je romantische momenten, dromen en mijlpalen. Maak een prachtig boek met hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar voor het stel. Zo kunnen ze samen terugkijken op alle mooie momenten en deze koesteren. Een tastbare, blijvende herinnering, die ook nog eens erg persoonlijk is. Zeg nou zelf: wat is er nou leuker om te krijgen!

kado ideeën als je 10 jaar samen bent - 10 x op date

2. 10 x op date

10 jaar verliefd is leuk, maar eerlijk is eerlijk: niemand ontkomt op den duur aan de eerste tekenen van de dagelijkse sleur. De verveling slaat toe! Stuur het happy couple 10 x op date – één voor elk jaar dat ze samen zijn – en zorg ervoor dat ze weer helemaal opnieuw verliefd worden op elkaar. Met een Restaurant cadeaukaart bijvoorbeeld (toch die cadeaukaart!) of met een dinercheque. Je kunt ervoor kiezen om één cadeaukaart te kopen met een bedrag voor tien dates erop, maar je kan ook tien losse (verschillende) cheques cadeau doen.

Ixxi schilderij cadeau als je 10 jaar samen bent

3. IXXI

De huwelijksfoto, een mooi portret van het stel of iets compleet anders dat goed bij hun strakke design interieur past. Met IXXI maak je persoonlijke wanddecoratie in elke gewenste stijl en zo groot of klein als je wilt. Upload een eigen foto of kies een ontwerp uit de collectie en selecteer de afmetingen. IXXI stuurt je vervolgens een pakket toe met losse plastic kaarten die – als een soort pixels – samen het kunstwerk vormen. Je zet ze simpel en snel in elkaar met bijgeleverde koppelstukken. Tip: het kan ook therapeutisch werken als je het gelukkige koppel zelf het IXXI-portret in elkaar laat zetten 😉

Kado ideeën als je 10 jaar samen bent - lunchen in de Euromast in Rotterdam

4. Lunchen op 100 meter hoogte

Terwijl Rotterdam rustig wakker wordt genieten van warme croissants, jus d’orange en vers fruit. Dat gun je toch iedereen! Brasserie De Euromast bevindt zich op 100 meter hoogte in de Euromast en kijkt uit over de skyline van Rotterdam. Na het eten kunnen stellen die het aandurven, de tocht naar de top van de Euromast – op 185 meter hoogte – vervolgen. Een cadeau met de ideale combi van spanning en romantiek.

kado ideeën als je 10 jaar samen bent - een tandemvlucht

5. Een tandemvlucht

Zijn het echte dare devils en wil je nog een stapje verder gaan? Doe het stel dan een tandemvlucht cadeau. Het gevoel dat je vliegt, zo vrij als een vogel. Een ervaring die ze niet snel meer zullen vergeten en die ze, dankzij jou, samen hebben beleefd. Een blijvende herinnering. De tandemvlucht wordt samen met een ervaren instructeur gemaakt en begint met een uitgebreide instructie. No worries dus. Op naar de volgende 10 jaar!

kado ideeën als je 10 jaar samen bent - eigen champagne

6. Eigen champagne

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder champagne, de Franse bubbelwijn die al sinds jaar en dag symbool staat voor een vreugdevolle toast. Proost op het stel en op hun 10-jarig samenzijn met eigen champagne. Verschillende webshops bieden de mogelijkheid om een eigen etiket te ontwerpen en op die manier je eigen persoonlijke champagne te bestellen. Santé!

kado ideeën als je 10 jaar samen bent - wijn maken

7. Wijn maken

Nu we de fles toch al hebben opengetrokken… echte fijnproevers kunnen ook hun eigen wijn brouwen. In een workshop wijnmaken leert het happy couple in een sfeervolle, landelijke omgeving hoe goede wijn smaakt en hoe het wordt gemaakt. Kunnen ze daarna meteen samen proosten op hun jubileum!

kado ideeën als je 10 jaar samen bent - Tafellampen Adam en Eva

8. Tafellampen Adam en Eva

‘Jij bent mijn licht in de duisternis’, ‘Mijn zonnestraal op donkere dagen’. Er zijn zóóó veel foute grappen die je bij lampenduo Adam en Eva kan maken, maar ze blijven geweldig! Een romantische eyecatcher, een soort ‘peper en zout stel to the max’. De lampen zijn los verkrijgbaar, maar zijn in dit geval natuurlijk alleen leuk als je het complete stel cadeau doet.

kado ideeën als je 10 jaar samen bent - een luxe wellness weekend

9. Een luxe wellness weekend

Even helemaal niets, behalve baden en bubbelen in luxe. Op zoek naar een cadeau voor een relaxed koppel – of voor een stel dat toe is aan wat welverdiende rust – boek een luxe wellness weekend voor ze. Een bezoekje aan de sauna, de hot tub, de masseuse en na afloop samen in je badjas nagenieten in het restaurant. ‘s Avonds is een luxe overnachting voor twee geboekt en de volgende dag….doen ze alles gewoon nog eens dunnetjes over.

kado ideeën als je 10 jaar samen bent - een romantische ballonvaart

10. Een romantische ballonvaart

Ook relaxed – mits er geen sprake is van hoogtevrees bij één van beiden natuurlijk – een romantische ballonvaart voor twee. In elke gemeente zijn wel bedrijven te vinden die dergelijke ballontripjes aanbieden. Tip: geef ook in dit geval een tegoedbon. Dan kan het stel zelf een datum prikken voor hun romantische avontuur in een rieten mand. De luchtballon wordt uiteraard bestuurd door een ervaren professional.

kado ideeën als je 10 jaar samen bent - persoonlijke bonbons en een bloementaart

11. Persoonlijke bonbons en een bloementaart

De liefde van de man gaat door de maag en vrouwen worden gelukkig van chocolade. Win-win! Zorg ervoor dat het koppel er moeiteloos 10 jaar bij aan plakt, door ze bonbons te geven met een persoonlijke boodschap of foto erop. Een lekker, persoonlijk en origineel cadeau. En wil je het geheel nóg feestelijker maken, geef de bonbons dan samen met een bijzonder boeket: een bloementaart.

Kado ideeën als je 10 jaar samen bent - Tegeltje met eigen tekst Gefeliciteerd

12. Een eigen spreuktegeltje

Heeft ´jouw stel´ een typisch levensmotto…of een WC vol met delftsblauwe spreuktegeltjes, waar er best nog één bij kan? Kruip in de huid van ontwerper en maak je eigen oud-Hollandse wanddecoratie. ‘10 jaar een heel karwei, daarom zijn wij allen blij’, ‘Liefde is eindeloos, puur en oprecht. Liefde is warmte, liefde is echt’ of iets van soortgelijke strekking. Zeg het met een tegeltje!