Content vanuit Venetië

Ooit gedacht aan marketing vanuit Venetië? Een professional die ‘de stad van l’amore‘ als decor voor jouw merk gebruikt. Op foto’s, in video’s en met verhalen die zijn ontstaan aan het kabbelende water, met uitzicht op de gondels. Ik help je met copy & content vanuit Venetië om de charme van de beroemde Italiaanse stad in te zetten voor online succes.

Influencer in Italië

Venetië is het pronkstuk van bella Italia. Als influencer in Italië ben ik altijd spot-on aanwezig en deel ik een schat aan prachtige locaties, bekend en minder bekend. Video’s vanuit de smalle straatjes met pittoreske huisjes, foto’s op het San Marcoplein of live gaan vanuit een gondel. You name it, I tape it!

Influencer marketing Rote work Dikke Titels

Content met gevoel voor stijl

De visuele aantrekkingskracht van Venetië zorgt voor meer publiek, veel mensen volgen deze locatie en hashtag, en het versterkt de merkidentiteit van je bedrijf: ‘Kijk hen eens, chique in Venetië!’ En over chique gesproken: de Italiaanse cultuur, die bekend staat om om het gevoel voor stijl en levensgenot, drukt meteen een idem dito stempel op je content. Veel mensen hebben een bepaald beeld bij Italië. Met copy & content vanuit Venetië profiteer jij hier als ondernemer van mee.

Marketing vanuit Venetië

Marketing vanuit Venetië

Social Media

Business zonder social media is ondenkbaar geworden. Met copy & content vanuit Venetië zorg je voor meer visuele power en gebruik je de pracht van de stad om je posts en campagnes op te laten vallen. Ik neem het complete social media management uit handen voor Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok.

Content Creatie

Het stukje content creatie sluit naadloos aan op de posts voor social media, maar de copy & content vanuit Venetië kan ook voor andere kanalen worden ingezet. Voor mooi offline campagnemateriaal bijvoorbeeld, zoals: flyers, posters en textiel. Voor je bedrijfswebsite. Of voor e-books. Ik leg lokale evenementen, festivals en tradities vast in tekst en beeld.

Je merk in Venetië promoten

Wil je niet in Nederland pronken met de typisch Italiaanse sfeer, maar precies andersom: je bedrijf in Venetië op de kaart zetten? Bij inwoners, lokale ondernemers en/of toeristen? Ik ben op de juiste tijd, op de juiste plek en kan jouw doelgroep direct bereiken.

Content op maat vanuit Italia

Naast foto’s, blogs, vlogs en social posts is ook jouw input bespreekbaar. Heb je een specifiek idee? Content nodig voor een ander medium? Of wil je gewoon een keer sparren? Neem vrijblijvend contact op om je wensen voor te leggen.