Tekst

Tekst nodig voor een offline medium? Een krant, vakblad, brochure, flyer, uitnodiging. Of verstuur je van tijd tot tijd een nieuwsbrief om bezoekers op de hoogte te houden van jouw product of dienst? Dan is SEO niet nodig, een verpletterende tekst des te meer.

Persbericht

Groei, een nieuwe huisstijl, bedrijfsovername of ander intern nieuws dat je graag met de rest van de wereld deelt? Vertel het in een persbericht. Een ‘dik persbericht’ is zo geschreven dat jouw onderwerp eruit knal, maar het niet té commercieel wordt. Zo is het voor de media interessant om te plaatsen en heb jij je free publicity.

Artikel

Geef je een vakblad uit of ben je uitgenodigd om als gastschrijver iets te publiceren, dan wil je een verpletterende indruk maken namens het bedrijf. Een pakkende titel, een intro met de vijf w’s, een goede opbouw, quotes. Skills die hier – vanuit de opleiding Journalistiek – bijna als vanzelf uit de printer rollen.

Tekst voor een flyer of brochure

Klanten uitnodigen voor de jaarlijkse bedrijfsborrel, informatie geven over een nieuw product, een aanbieding huis-aan-huis verspreiden? Een flyer of brochure moet er niet alleen op het eerste gezicht gaaf uitzien, hij moet ook inhoud hebben. En laten wij dat nou net hebben!

Nieuwsbrief

“Een nieuwsbrief geeft je een plek op de shortlist van jouw leden”

Verstuur een nieuwsbrief namens jouw organisatie en sta rechtstreeks in met de doelgroep. Waarom? Een nieuwsbrief geeft je een plek op de shortlist van jouw leden. Hoeveel relaties weten alle ins & outs van jouw organisatie? Wat kunnen jullie eigenlijk allemaal? Door in de nieuwsbrief stil te staan bij de verschillende producten ontstaan up-sell mogelijkheden.

SEO specialist

Copywriter SEO Specialist Marlouk Rodijk Deventer

Tekst nodig voor een online medium? Bijvoorbeeld webteksten, een blog of een post voor social media? Ook daar kan Dikke Titels mee helpen.