Social advertising uitbesteden aan Dikke Titels

Social advertising

De meetbare resultaten maken sociale media de perfecte plek om te adverteren. Op de verschillende kanalen vallen diverse doelen te behalen. Dikke Titels kan helpen met de strategie, realisatie, uitvoering, training en monitoring van Facebook advertising, Instagram advertising en LinkedIn advertising.

Facebook advertising

Het grote bereik, de goede targetingmogelijkheden en diversheid aan advertentieformaten maken Facebook een perfect platform voor social advertising. Zet budget op een bedrijfsvideo, plaats producten in een fotocarroussel of krijg inschrijvingen op een event. Via Facebook realiseer je in korte tijd – en tegen lage kosten – een groot bereik. Advertenties kunnen ook in Messenger worden getoond. De doelgroep is tot in detail te bepalen en monitoren.

Instagram advertising

Een beeld zegt meer dan…. Op Instagram draait alles om beeldmateriaal. Foto en video en dan het liefst met een hippe filter. Vertel je verhaal in een Stories advertentie of laat je allermooiste productfoto’s knallen op de timeline. Instagram is de afgelopen jaren enorm gegroeid. 5,6 miljoen Nederlanders hebben een profiel op de social app, waarvan er 2,1 miljoen dagelijks inloggen. 15- t/m 19-jarigen is de grootste doelgroep, maar steeds meer mensen tussen de 20 en 39 joinen.

LinkedIn advertising

Een andere manier om je bereik te vergroten, zijn betaalde posts op LinkedIn. Dit kan in de vorm van Sponsored Content en Text Ads. LinkedIn is bij uitstek geschikt voor de B2B-markt. Alle zakelijke data is voor handen. Dit kan worden gebruikt bij de targeting.

Tekstschrijver Deventer

Marlouk Rodijk Dikke Titels Copywriter SEO Social Media Online Marketing

Instagram, Facebook, LinkdIn: je snapt het wel, maar iemand anders is er nét even iets beter in? Dan is social advertising uitbesteden verstandig. Ik help je graag met likes verzamelen. Het is ook mogelijk om een social media training te boeken, waarbij ik langskom op kantoor om kennis te delen.

Social tekst & meer

SEO tekst nodig? Tekst voor voor een offline medium? Bijvoorbeeld een persbericht, artikel of brochuretekst of een post voor social media? Ook daar kan ik je mee helpen.

Share