Diensten

Een webtekst, blog, nieuwsbrief, social post, persbericht, brochuretekst, dikke titels, dunne titels? Kan!

SEO

SEO Specialist en Copywriter - Dikke Titels - Marlouk Rodijk

Google is your best friend. Tenminste, als het aan hem ligt wel. Maar ook jij zult in deze vriendschap moeten investeren. De juiste doelgroep bereiken met je website en blogs? Dan is SEO stap 1. Vertel je verhaal aan Google – door titels, zoekwoorden en een meta omschrijving toe te voegen – en hij deelt hem met de rest van de wereld.

Social media-beheer

Social media uitbesteden aan een professional

Een profiel op Instagram, Facebook of LinkedIn is eigenlijk een miniversie van jouw website. Een online visitekaartje. Een plek waar in één oogopslag te zien is wie je bent, wat je doet en hoe mensen met jou in contact kunnen komen. Het bedrijf krijgt een gezicht en je bent simpel en snel te benaderen. Bouw een vast publiek op, verbreed je doelgroep en groei met de inzet van social media.

Social advertising

Een professionele social media campagne opzetten

Social media is booming! Bijna iedereen heeft wel een profiel op één of meerdere platforms. En het mooie is: elk platform heeft zijn eigen unique selling point en dus zijn eigen doelgroep. Grote kans dat die van jou actief is op één of meerdere kanalen! De meetbare resultaten maken sociale media de perfecte plek om te adverteren. Geef je branding een boost of genereer meer leads.

Tekst

Tekstschrijver inhuren

Een persbericht, artikel, brochuretekst. Soms is er nieuws dat je met de wereld wilt delen, zonder dat deze geoptimaliseerd hoeft te zijn voor zoekmachines. Voor offline media – een krant, vakblad, flyer of uitnodiging bijvoorbeeld. Of je verstuurt het wel digitaal, maar plaatst het niet op je website – in een mailing of nieuwsbrief. What’s your story?