Overvallers maken recordbedrag van €2,70 buit

PolitieDe politie van Breda is op zoek naar twee mannen die vrijdagavond een bakkerij aan de Mauritsstraat overvielen. De verdachten gingen er met een recordbedrag van €2,70 vandoor.

Het gaat om twee blanke mannen van ongeveer 25 jaar en 1.80 m lang. Eén van de daders had een snor van enkele dagen niet scheren, de andere dader had halflang donker glad stijl haar met veel gel erin.

Er was op het moment van de overval één medewerker in de bakkerij aanwezig, die net was begonnen met brood bakken.  Hij had net een vuilcontainer binnen gezet toen er opeens twee mannen in de bakkerij stonden. Ze eisten geld van de man maar die gaf aan dat hij alleen maar 2.70 euro in zijn portemonnee had.

De bakkersknecht pakte vervolgens een ijzeren staaf en sloeg naar de overvallers. Eén van hen kreeg een klap op zijn rug en viel op de grond. Nadat de overvallers het geld gepakt hadden zijn ze weggegaan. De politie is direct een onderzoek gestart waarbij er gezocht is naar sporen.

Getuigen

Via Burgernet en Twitter is aandacht gevraagd voor deze overval om tips over de daders te krijgen. Dat heeft tot nu toe nog niets opgeleverd. Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M