Onderzoek naar dood Koen Everink gaat door

Koen EverinkOok vandaag gaat het onderzoek naar de dood van zakenman Koen Everink door. Aan de Hoflaan in zijn woonplaats Bilthoven hebben fotografen zich inmiddels verzameld. Koen werd vrijdagmorgen dood in huis gevonden door zijn 7-jarige dochter.

De 42-jarige Everink overleed in de nacht van donderdag op vrijdag. Volgens de politie is er sprake van een misdrijf. De recherche zou inmiddels meerder tips hebben binnengekregen, die zij onderzoeken, zo laat een woordvoerder aan ons weten. Iedereen die iets verdachts heeft gezien in de omgeving de woning van Koen Everink wordt verzocht zich te melden.

Fotografen hebben zich verzameld bij de woning van Koen EverinkOndertussen heeft de pers zich ook verzameld in de straat. Boven de wijk vliegen politiehelikopters, die foto’s maken van de omgeving.

Koen Everink werd in juli 2012 tijdens Sensation White in de Amsterdam Arena mishandeld door kickbokser Badr Hari, die hiervoor veroordeeld werd. Sindsdien zou de zakenman zich nooit meer veilig hebben gevoeld. Hij ervoer zowel lichamelijk, als geestelijk nog veel letsel van deze mishandeling en voelde zich vaak bedreigd.

“Koen werd niet gericht bedreigd, maar ontweek bepaalde gelegenheden omdat hij bang was om fans van Hari tegen te komen die opmerkingen naar hem bedreigden omdat hij hun idool heeft aangeklaagd”, vertelt Peter R. de Vries vrijdagavond in RTL Boulevard. “Hetgeen waar hij altijd zo bang voor was is nu echt gebeurd.”