Nabil A

In Amsterdam is vanmorgen een afgehakt hoofd gevonden op straat.  Het hoofd werd rond 7 uur vanmorgen op de stoep voor shisha lounge Fayrouz aangetroffen. Het gaat om de 23-jarige Nabil Amzieb. Let op: heftige foto’s, alleen voor 18+!

Palladium Fall winter collection

Het lichaam van Amzieb werd dinsdag al gevonden, in een brandende auto in Amsterdam Zuidoost. Amzieb is een bekende van de politie en zou connecties hebben binnen de beruchte Mocro Maffia. Fayrouz is een shisha lounge die bekend staat als ontmoetingsplek van leden van het kamp van Benaouf A. en Houssine Ait. S.

Benaouf A

Benaouf A

Benaouf A. en Houssine Ait. S.  zijn al jaren in conflict met een criminele organisatie rond de geliquideerde Gwyneth Martha.  Benaouf zit een straf uit van 10 jaar voor betrokkenheid bij de moord op Najeb Bouhbouh. Houssine zat recent een gevangenisstraf van 4 maanden uit in Marokko, voor het tonen van een vals paspoort. Nederland wil hem ook graag verhoren voor zijn aandeel in de zogenaamde Mocro Maffia-oorlog, maar Houssine ontspringt de dans al jaren doordat hij zich schuil houdt.

Mocro Maffia het boek lezen? Bestel hem online op Bol.com

Fayrouz staat bekend als ontmoetingsplek voor criminelen. Vorig jaar voorkwam de politie op het nippertje een liquidatie. Heinrich A. (40) en Gokhan C. (27) stonden in de nacht van 6 op 7 juni te posten vlakbij Fayrouz. In de auto lagen zware wapens en benzine. Het duo werd onlangs tot 6 en 7 jaar cel veroordeeld voor het voorbereiden van een liquidatie. Wie zij om het leven wilden brengen is nooit duidelijk geworden.

Afgehakt hoofd

Nabil Amzieb was volgens ingewijden geen ‘grote jongen’, maar slechts ‘een loopjongen’ van Beanouf en Houssine. Zijn hoofd werd met het gezicht gericht op de shisha lounge gevonden, alsof hij naar binnen keek. Het zou een waarschuwing zijn geweest van kamp Martha, zo wordt gespeculeerd.

4 thoughts on “Heftige foto’s: afgehakt hoofd gevonden in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.