Dit zijn de 15 meest gezochte Nederlandse criminelen

Van ‘Most Wanted’ heb je vast wel eens gehoord, maar ook in Nederland hebben we een lijst met de meest gezochte criminelen. Op de Nationale Opsporingslijst staan meest gezochte verdachten en veroordeelden van Nederland.

Op de lijst worden de volledige namen en herkenbare foto’s van de verdachten getoond, iets dat justitie met oog op de privacywet in ons land verder nooit doet. De Nationale Opsporingslijst is de Nederlandse tegenhanger van de FBI Ten Most Wanted Fugitives. Om op de lijst te komen moeten de misdadigers aan bepaalde criteria voldoen. Het plegen van een zwaar misdrijf, met een minimumstraf van acht jaar en recidivegevaar zijn voorbeelden van deze criteria.

Wraak voor Youssef Lkhorf in vervolg op Mocro MaffiaWraak

Bestel Wraak – het langverwachte vervolg op Mocro Maffia – nu voor € 21,99 op Bol.com. Voor 23:00 uur besteld = morgen in huis!. Een gruwelijke aanrader!

De meest gezochte Nederlandse criminelen

Maar wie zijn nou de meest gezochte criminelen van Nederland? Dat verandert natuurlijk continu. Het OM kan op elk moment bepalen dat iemand op de lijst gezet moet worden. De meest actuele lijst van dit moment hebben we voor je uitgewerkt ⤵

Weten waarom deze mannen worden gezocht?

Klik hier om te lezen waarom deze verdachten en veroordeelden worden gezocht.