Dave Roelvink ook voor de rechter vanwege sekstape

Dave RoelvinkVorige week werd al bekend dat Dave Roelvink wordt vervolgd voor de diefstal van diverse juwelen uit het huis van de familie Pach, nu komt naar buiten dat de zoon van zanger Dries Roelvink ook voor de rechter moet verschijnen vanwege de bekende sekstape.

Dave moet zich verantwoorden omdat hij Melissa heeft gefilmd tijdens seksuele handelingen en voor verspreiding van de sekstape.

Afgelopen zomer haalde Dave Roelvink de headlines toen op internet een filmpje verscheen waarop te zien was dat hij in een jacuzzi zat bij de familie Pach thuis en zich daar oraal liet bevredigen door de dochter des huizes. Dave was samen met een groepje vrienden uitgenodigd voor een afterparty. Kort daarop deden de ouders van het meisje aangifte vanwege de tape én wegens diefstal. Uit de woning waren diverse juwelen en elektronica verdwenen.

De zoon van Dries heeft altijd ontkend iets met de diefstal te maken te hebben. Over de sekstape heeft hij verklaard dat hij de beelden niet zelf heeft verspreid.