Blogger gezocht!

Help, je hebt een tekst nodig! Eén die voldoet aan alle nieuwste SEO vereisten en de aandacht van jouw doelgroep vastgrijpt en -houdt. Blogger gezocht? Dikke Titels heeft het in de vingers. Door jarenlange schrijfervaring in de journalistiek en marketing, is doelgroepgericht schrijven geen enkel probleem. Voor elke branche: van het MKB tot landelijke webshops en van nieuwsartikelen tot een samenwerking als publisher.

Bedrijfsnieuws

Hebben jullie een Nieuws item in het hoofdmenu? Een plek waar je bedrijfsgerelateerd nieuws deelt. Over een nieuw gelanceerd product, een overname, uitbreiding of de komst van een nieuwe medewerker. Dan is het wel zaak om je nieuws actueel te houden! Laat (nieuwe) klanten zien dat je de website up to date houdt en geef het bedrijf een gezicht. Nieuws kan zowel B2B als B2C worden geschreven door Dikke Titels. De tone of voice wordt afgestemd op het bedrijf en de doelgroep.

Dikke Titels nodig?

Copywriter SEO Specialist Marlouk Rodijk Deventer

06 36 136 244 
redactie@dikketitels.com
▪ meer over de diensten van Dikke Titels!

Blogger gezocht!

Blogger gezocht? Gevonden! Ik help je graag met teksten in elke soort en maat…al is 400 tot 800 woorden wel het meest gangbaar voor een geoptimaliseerd blog dat resultaat oplevert! De onderwerpen kunnen variëren, net als de frequentie: dagelijks, wekelijks, maandelijks, als ze maar waarde toevoegen aan jouw product of dienst. De interesse van de doelgroep grijpen en vasthouden is het uiteindelijke doel.

Samenwerken met een publisher

Zelf geen artikelen en blogs publiceren op je website of webshop, maar gebruik maken van andere kanalen (linkbuilding)? Dikke Titels biedt ook de mogelijkheid om samen te werken als publisher. Ik schrijf een blog over jouw nieuwe product, dienst of aanbieding. Deze voldoet aan alle nieuwste SEO regels en is met een vlotte pen geschreven (de lezer merkt niet dat het een advertorial is). Het blog bevat een call to action die bezoekers naar jouw pagina leidt. Innen maar!