Blog laten schrijven

Blog laten schrijven? Je hebt een een zakelijke website en wilt het bloggen uitbesteden? Dagelijks, wekelijks, maandelijks of misschien seizoensgebonden. Dikke Titels schrijft teksten op maat voor elke markt. Van de bouw en uitzendbranche tot de lokale ijssalon. En van fashion & food tot sport en gezondheid.

Nieuws

Is er bedrijfsgerelateerd nieuws dat je met de rest van de wereld wilt delen? Een overname, fusie, uitbreiding, nieuwe collega’s, uitbreiding van het dienstenaanbod of misschien minder goed nieuws dat je met beleid naar buiten wilt brengen? Dikke Titels schrijft nieuwsartikelen waarin de bekende wie, wat, waar, waarom, wanneer en hoe het uitgangspunt vormen. De tone of voice is afgestemd op de doelgroep en bedrijfscultuur.

Ik ben Marlouk en ik heb Dikke Titels

Copywriter SEO Specialist Marlouk Rodijk Deventer

▪ 06 36 136 244
▪ redactie@dikketitels.com
▪ meer over de diensten van Dikke Titels!

Blog laten schrijven

Bloggen over onderwerpen die relevant zijn binnen jouw branche trekt gratis bezoekers naar je website. Organisch verkeer dat via zoekwoorden bij jou terecht komt. Kies er voor om een blog te laten schrijven door Dikke Titels? Dan doe ik eerst een grondig zoekwoordenonderzoek naar relevante termen voor jouw merk of specifieke product. Met die gegevens ga ik aan de slag met prikkelende teksten, die inhaken op actuele zaken en voldoen aan alle SEO-vereisten. Het doel? Dat jij en Google goede vrienden worden!

Publisher

Het is ook mogelijk om een tekstuele samenwerking met Dikke Titels aan te gaan als publisher. (Voor linkbuilding) Hoe werkt dat? Je geeft een korte briefing door over een nieuw merk, product of een nieuwe dienst. Hierin vertel je mij wat de insteek van het artikel moet zijn. Ik ga vervolgens aan de slag met een blog dat op DikkeTitels.com wordt gepubliceerd. In de tekst wordt de aanbieding op niet commerciële wijze beschreven en links geplaatst naar jouw website. Jij profiteert van een redactioneel artikel én meer verkeer naar je website, wat uiteindelijk tot meer sales leidt.